FILM: Fashwavehyllning till Motståndsrörelsens Göteborgssuccé

FILM. En sympatisör har klippt ihop en hyllningsvideo till Motståndsrörelsen med bilder från gårdagens framgångsrika demonstration i Göteborg.

Efter gårdagens framgångsrika demonstration i Göteborg har det redan börjat att spridas memes och annat material från Nordfront TV:s livesändning.

En sympatisör har skickat in en hyllningsfilm till Nordfront, som är ihopklippt med bilder från livesändningsmaterialet och kryddat med så kallad fashwavemusik.

Fashwave är en musikstil som framförallt har blivit populär inom den amerikanska alternativhögern. Musiken ger uttryck för en slags futuristisk 80-talsnostalgi och en längtan efter en utlovad framtid för den västerländska civilisationen som aldrig blev av.

Glöm inte att dyka upp i Göteborg den 30 september, då Nordiska motståndsrörelsen ska demonstrera under parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”. För mer information besök REVOLTERA.NU.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments