FILM: Före detta överstelöjtnant i radikalt budskap om främlingsinvasionen

MEDIA. En Facebookvideo har plötsligt fått spridning för dess raka och enkla besked om främlingsinvasionens orsaker.

Mikael Hagenbo.

På Facebook och Youtube sprids nu den före detta överstelöjtnanten Mikael Hagenbos rättframma beskrivning av det genomkorrumperade Sverige som låter sig förstöras av främlingsinvasionen på grund av sionisternas makt. På bara tre dagar ökade antalet visningar från 500 till minst 30 000, totalt räknat över olika kanaler.

Hagenbo pekar ut den internationella sionistiska makten som via bland annat frimureri förstört Sverige, vilket han menar inte längre är en fungerande stat i och med att den nu styrs av kriminella.

— De är förrädare mot ett folk som har valt dem, och som är offentligt avlönade, säger Hagenbo och påpekar att det inte finns någon myndighet som står upp för och försvarar landet.

— Försvarsmakten är korrupt och politiskt ”korrekt”, det vet jag själv efter 35 år där; officerskåren är den mest politiskt korrekta yrkeskår som finns, och där finns det ingenting att hämta, inget som kan försvara Sverige och demokratin om vi nu haft en sådan någon gång.

Alla myndigheter är korrupta och alla tjänstemän tänker på sin egen lön som kommer nästa månad, fortsätter Hagenbo.

Sionisterna styr Sverige, EU och FN och utför folkutbytet
— Du måste hålla käften i den här korruptionen; alla vet att det är korrupt men du måste vara tyst, annars förlorar du jobbet. Du får inte ens skriva något på Facebook för då förlorar du jobbet…Vi vet vilka som ligger bakom det här, det är sionisterna och de judiska frimurarsällskapen…det är de som styr EU och det är de som styr FN.

Hagenbo säger att han har fullkomligt klart för sig hur det ligger till men det är ”ingen” som pratar om det här heller, säger han.

— Det är ingen som vågar angripa de här sionisterna, organiserad judendom i Sverige, och de är de som är skyldiga till den här massimmigrationen och alla problem vi har, för alla är rädda för den här myten om ”förintelsen”, att våga ”såra” judarna, säger Hagenbo.

Med tanke på Hagenbos budskap kan nämnas att så sent som på lördagen krävde den utländska judiska maktorganisationen World Jewish Congress att statsminister Stefan Löfven ska förbjuda Nordiska motståndsrörelsen, som en reaktion på organisationens högtidlighållande av den nordiska arbetaren i Ludvika och Kungälv på första maj.

Det är samma judiska organisation som efter att ha flugit till Sverige och bjudit in sig själva till justitieminister Morgan Johansson såg till att polismaktens repression mot Nordiska motståndsrörelsen skulle trappas upp genom att använda proaktivt våld mot obeväpnade och fredliga demonstranter, och att alla banker skulle stänga organisationens bankkonton.

Mikael Hagenbo ger även några boktips för den intresserade medborgare som vill lära sig mer om det förtryck som folket utsätts för:

Gällande Khazarteorin som nämns av Hagenbo i det första filmklippet så är den ifrågasatt.

Källor:
Facebook/Mikael Hagenbo
Youtube/Mikael Hagenbo

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
1 år sedan
Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Även om en del av den där Hagenbos inlägg är bra och korrekta är andra desto fulare. Han är ju motståndare till och baktalare av nationalsocialismen, som trots allt är det bästa vi för närvarande har att tillgå i politiskt hänseende. Visst fanns klandervärda inslag under Hitlerstyret i form av dödande av efterblivna och psykiskt sjuka, som man kom till rätta med genom att det upphörde. Och mycket motiverades av nödläget, som judarna tillsammans med bl a de allierade hade orsakat. Motståndsrörelsens ideologi är i allt väsentligt tilltalande och riktig och den bästa av alla nu rådande. Detta hindrar inte,… Läs mer »

J.N.
Nybörjare
J.N.
1 år sedan
Reply to  Peter

Jag är dåligt insatt i det här med ”Hitlerstyrets mördande av efterblivna…” Är det belagt med bevis och dokumentation? Finns det bra tips på läsning?

Sverker
Nybörjare
Sverker
1 år sedan

Jo, det finns fler o fler ex-militärer som lättar på sitt inre tryck, och fler är på G. Fritjof Persson är ju en, Carl Norberg en annan.
Riktig fart blir det när även de aktiva får nog!
USAs militär vet vilka det var som låg bakom 911, de avvaktar rätt tillfälle.
Sen är juden rökt :-)

J.N.
Nybörjare
J.N.
1 år sedan

Ja jäklar, det var ord och inga visor, trodde först det rörde sig om satir, mer av detta tack. Undrar hur han ska tystas?

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Mycket bra gjort av Mikael Hagenbo. Ju fler som vågar ta bladet från munnen och nämna JUDE-frågan och adressera JUDE-maktens kriminella djävulska plan för ett förintande av de vita folken, desto snabbare kommer de vita folkens resning mot det rådande (((systemet))).

Det är bara att köra på nu.

JUDARNA känner att vinden har vänt. Det visar sig hur tydligt som helst när World JEWISH Congress kräver att den (((svenska regeringen))) måste förbjuda Nordiska motståndsrörelsen:

https://www.nordfront.se/judisk-makt-organisationen-wjc-manar-aterigen-till-forbud-mot-nordiska-motstandsrorelsen.smr

Thor
Elit
Thor
1 år sedan

Mikael Hagenbo är en modig hjälte

Thor
Elit
Thor
1 år sedan
Reply to  Thor

Jag tror att det vore bra för svenska folket om man ersatte öb Mikael Byden med Mikael Hagenbo.