FILM: Det kommande raskriget i Sydafrika

SYDAFRIKA. Ett inbördesraskrig har utlovats av svarta politiker i Sydafrika och villkoren för den vita minoritetsbefolkningen blir allt värre. Den civila försvarsorganisationen Suidlanders ber nu om din hjälp.

I följande videoklipp som nyligen publicerades på Youtube beskriver en representant från den icke-statliga civila försvarsorganisationen Suidlanders de mycket kritiska förhållandena i Sydafrika där svarta politiker rustar för ett rasligt inbördeskrig mot den vita minoritetsbefolkningen i landet. Filmen är ett rop efter din hjälp, om ekonomiskt stöd och om hjälp till att belysa förhållandena som statlig media helt har valt att ignorera.

Se filmen nedanför och sprid den gärna vidare:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausJossAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

OK.

Om negrer, JUDAR och andra folk kastar handsken så kommer vi att ta den:

I Sydafrika, i Norden, i Europa, i Nordamerika, i Australien, i alla länder där det bor vita människor.

Hell seger!

Joss
Medlem

Mycket tjusigt av Motståndsrörelsen att ge en kristen konservativ organisation uppmärksamhet och stöd när så är nödvändigt. Bravo!

Klaus
Medlem

De kriminella marxistiska regeringarna i Väst- och Nordeuropa är rasistiska och välkomnar bara svarta flyktingar. De är mot européer i Europa enligt Talmud och Kalergi-planen, varför skulle de judisk styrda idioterna hjälper vita människor i Sydafrika som har uppbyggd civilisationen där?