FILM: Del 2 om de fruktansvärda morden på vita i Sydafrika

SYDAFRIKA. Här kommer den andra delen av filmreportaget om den oroliga situation som råder för vita bönder i Sydafrika.

Sedan apartheids fall år 1994 har över 70 000 vita syadafrikaner mördats av svarta i Sydafrika. Framförallt är det befolkningen på landsbygden som drabbats värst. Den konservativa journalisten och författaren Lauren Southern besökte nyligen landet för att ta del av deras historier.

I den andra delen av reportaget om den systematiska mordvågen i Sydafrika intervjuar Southern en kvinna som arbetar med att tvätta mordplatser. Hon berättar att morden blir rubricerade som ”rån” av myndigheter, även om det är uppenbart att det ligger betydligt mer än ekonomiska motiv bakom tortyrmorden som drabbat hela familjer.

Se andra delen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Detta skedde med svenska skattepengar – inga protestmarscher här inte utan mera skryt och den svenska kyrkan samlar in hovar för SVARTA barn tillsammans med mediafestivaler. En behjärtansvärd insats medan vita farmare mördas – allas lika värde? En konstig slogan som demokratin pluggar in våra barn.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Vem är inblandad i brutaliteterna? Judar.
Den sydafrikanska regionen är historien om krig ”vita mot vita” och ”svarta och judar mot vita”. Guld- och diamantfynd drev Rothschilds England mot boerna. Två brutala krig krävdes för att få kontroll över guld och diamanter. I (världens?) första koncentrationsläger låt Rothschilds engelsmän vita kvinnor och barn svälta ihjäl. Det är inte något Rothschilds Reuters Press gör stort väsen av. Rikast med diamanter blev judarna Oppenheimer. Märkligt, att boerna kämpade med engelsmän mot Tyskland i Nordafrika. Det var inte lönsamt för boerna: Oppenheimer-klanen stödde (typiskt judiskt) den kommunistiska ANC och Mandela, och boerna mördas.