FILM: Danska skolbarn instrueras i muslimsk bönestund

DANMARK. I ett videoklipp som har fått uppmärksamhet i dansk media kan man se hur en lärarinna och en invandrarpojke lär elever i årskurs tre i hur man ber en muslimsk bön.

Ett videoklipp från Danmark visar hur skolbarn instrueras i muslimsk bön i klassrummet. Det är en rasfrämmande pojke som lär barnen, som går i tredje klass, att ropa ”Allauh Akbar” innan de går ner på knä och trycker huvudet ner i golvet.

I filmen kan se hur lärarinnan pratar med invandraren om de olika stegen i bönen och säger bland annat bekräftande ”ok, då gör vi det”, innan hon underkastar sig tillsammans med barnen.

Händelsen utspelade sig i november förra året men har inte förrän nu uppmärksammats i dansk media. Filmen har skapat ilska i Danmark, där man kallar händelsen för indoktrinering och man kräver nu att läraren ska få sparken.

Se filmen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Lotta says:

    FY F-N, skulle aldrig nånsin låta mina barn hjärntvättas så här!!!

  • Rokviken says:

    Föräldrarna verkade acceptera detta. Var finns protesterna?


  • Lämna ett svar