FILM: Bröllopsfest med pistoler på hembygdsgård i Filipstad

MÅNGKULTUREN. En video med glada rasfrämlingar som firar bröllop med skjutvapen har spritts i sociala medier.

I lördags hölls det på Munkebergs hembygdsgård i Filipstad bröllopsfest för ett rasfrämlingspar.

Frilansjournalisten Joakim Lamotte släppte under söndagen en video från bröllopsfesten där en man med två vapen lyfts upp på dansgolvet ivrigt påhejad av gästerna.

Den ansvarige för uthyrningen av hembygdsgården är Axel Fornander.

När Lamotte försöker få närmare upplysningar av Fornander vägrar han svara på frågor som rör det inträffade och har ingen åsikt om saken innan han ”har pratat med hyresgästerna”. Fornander hånar också Lamotte för att han är frilansjournalist.

— Försöker du dra ihop till ditt uppehälle eller vad är problemet? Jag säger som sagt ingenting om det här, avslutar Axel Fornander.

Se filmklippet:

Källa:
Facebook/Joakim Lamotte

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausSlipsenInnateus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Innateus
Gäst
Innateus

Tydligen var det bara attrapper, enligt en uppdatering på Lamottes facebooksida. Ser personligen inget fel per se i att fira med pistoler, däremot så får man väl säga att det skvallrar om en bakomliggande kultur som är starkt våldsfixerad.

Slipsen
Medlem

Vad underbart det är i det nya multikriminella, mångetniska ”Sverige” där kriminella rasfrämlingar viftar med vapen, hyr lokaler var de vill och fuskar med bidrag.
Ska däremot hederliga nationalsocialister hyra en lokal efter en demonstration för att äta middag så blir det antingen totalstopp eller massa gnäll i efterskott!
De flesta svenskar är folkförrädare och en del av problemet och inte lösningen!
Rasfrämlingarna kommer däremot inte att göra skillnad på folkförrädisk svensk eller nationalistisk svensk när det börjar smälla rejält…

Innateus
Gäst
Innateus

NMR får smörja in sig i rejält med brunkräm nästa gång de ska hyra lokal, så kanske det går lite lättare.

Klaus
Medlem

Firandet är som en triumf över det underdåniga liberala svenska samhället, de kulturfrämlingar förlöjliger det svenska samhället.