FILM: Åsiktsbrottslingen Monika Schaefer intervjuas efter fängelsevistelsen i Tyskland

JUDISKT FÖRTRYCK. Att fängslas utan att få ta emot besök var som att kastas i ett svart hål, kände Monika Schaefer, men det stöd hon sedan förstod att rättfärdiga människor givit henne skänker henne mycket glädje och ljus.

Kanadensiskan Monika Schaefer greps på tysk mark och kastades i fängelse på grund av att hon hemma i Kanada hade laddat upp en YouTube-film där hon offentligen ber sin döda mor om ursäkt för att i unga år ha anklagat henne för att som tysk i Tyskland ha varit delaktig i den påstådda ihjälgasningen av 6 miljoner judar under andra världskriget.

Eftersom Monika sedermera insåg att segrarna efter ett krig skriver historien som de vill och att den officiella historien om förintelsen av judarna är en gigantisk lögn, vill hon numera ge sitt folk upprättelse och minnas sin i alla avseenden oskyldiga tyska mor med kärlek.

Videon som låg på brodern Alfred Schaefers kanal är numera av det judiska företaget YouTube blockerad för visning i Sverige. Då och då laddas den upp av andra YouTube-användare som vill sprida historiska fakta:

Videoklippet hon lade upp på YouTube från Kanada bryter mot den ”tyska” yttrandefriheten. Efter påtryckningar från en kanadensisk avdelning av judisk makt-organisationen B’nai B’rith greps hon i Tyskland under en vistelse där och sattes i fängelse i München.

När Schaefer protesterade och sade att hon var en fri kanadensisk medborgare, blev svaret att hon skulle ha stannat i Kanada om hon ville vara fri.

Den 15 november gjorde Monika sitt första publika framträdande efter fängelsedomen, i en så kallad ”hangout” på YouTube tillsammans med YouTubaren Brian Ruhe. Efter att YouTube försvårat livesändningen kom den igång en timme senare än aviserat, men den går fortfarande att se i sin helhet, även från Sverige.

Under tiden när Monika satt fängslad kämpade hennes bror Alfred med att få rätt att besöka henne. När de ”tyska” myndigheterna fick tag på honom, kastades han också i fängelse. Hans dom är 3 år och 2 månaders fängelse för att ha ”förnekat” judeförintelsen som aldrig har ägt rum.

Skriv gärna ett uppmuntrande vykort till Alfred på adress:

Alfred Schaefer
JVA Stadelheim
Stadelheimer Strasse 12
DE-81549
München
Tyskland

Källor:
Monika Schaefer’s First Public Appearance since Imprisonment in Germany!
YouTube/Brian Ruhe

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

(((Dom självutvalda))) med anhang lyckades tysta den tidigare tyske hjälten Ernst Zündel, men det blir nog svårare att tysta Alfred, för det är en nationalsocialistisk medvind numera, eller snarare en orkan :-)
Jag korresponderade med Ingrid Zündel när Ernst var utsläppt, men tyst, om hur det kom sig. Hon förklarade att han fått besked om att han skulle kastas tillbaka och ruttna i fängelset tills han dog, om han inte höll käften.

Klaus
Medlem

Monika Schaefers dröm att hon såg människor gående rundor innan hon blev fängslad var suggererad (!) med ”mind control” och hade ingenting att göra med änglar (mera med mossaden).