FILM: Antifa får stryk av polisen

UTRIKES. I en film som har publicerats på Liveleak kan man se hur våldsamma vänsterextremister motas bort och misshandlas av polisen i Italien.

Enligt beskrivningen till filmen som publicerades på Liveleak i tisdags var det i måndags som våldsamma vänsterextremister försökte hindra Forza Nuova-ledaren Roberto Fiore från att hålla ett valmöte i den italienska staden Bologna.

I filmen kan man se hur vänsterextremisterna kastar flaskor, bengaler och möbler mot polisen, som pressar dem tillbaka och slår dem med batonger.

Fiore representerade Centralitalien i Europaparlamentet under åren 2008-09 och ställer upp som kandidat i det kommande valet den 26 maj.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
EthnySigfridpeckerwoodKlausStefan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ulfrik
Medlem

Bara en vanlig dag i Italien. Gillar dock alltid att se antifascister få stryk, även om det görs av den fientliga staten…

Ethny
Medlem

Synd att de inte behandlar afaslöddret på samma sätt som den franska regimen gör mot de som demonstrerar emot globalismen genom att göra dem blinda och förlora lemmar. Ifall någon förtjänar sådan behandling så är det antivita AFA:iter som vill utrota den vita rasen.

Stefan
Medlem

Härligt att se.

Klaus
Medlem

Skit idiotiska vänsterpacket var aldrig humanistikt men alltid antivitt och parasitärt (från Europa till Sydafrika). Ut med packet!

peckerwood
Medlem

tenk om politiet i norden hadde like store baller når det kom til å beskytte lovlige møter/demonstrasjoner.og slå tilbake voldlige venstreextremistiske tapere

Sigfrid
Medlem

Kul att se att det finns polis som vet hur vänsterpatrasket ska behandlas något som svensk polis borde lära sig.Idag tillåter svensk polis vänsterpatrasket att göra vad som helst och tar deras parti vid konfrontationer med nationella.