FILM: Antifa får stryk av polisen

UTRIKES. I en film som har publicerats på Liveleak kan man se hur våldsamma vänsterextremister motas bort och misshandlas av polisen i Italien.

Enligt beskrivningen till filmen som publicerades på Liveleak i tisdags var det i måndags som våldsamma vänsterextremister försökte hindra Forza Nuova-ledaren Roberto Fiore från att hålla ett valmöte i den italienska staden Bologna.

I filmen kan man se hur vänsterextremisterna kastar flaskor, bengaler och möbler mot polisen, som pressar dem tillbaka och slår dem med batonger.

Fiore representerade Centralitalien i Europaparlamentet under åren 2008-09 och ställer upp som kandidat i det kommande valet den 26 maj.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ulfrik
Nybörjare
Ulfrik
1 år sedan

Bara en vanlig dag i Italien. Gillar dock alltid att se antifascister få stryk, även om det görs av den fientliga staten…

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Ulfrik

Synd att de inte behandlar afaslöddret på samma sätt som den franska regimen gör mot de som demonstrerar emot globalismen genom att göra dem blinda och förlora lemmar. Ifall någon förtjänar sådan behandling så är det antivita AFA:iter som vill utrota den vita rasen.

Stefan
Nybörjare
Stefan
1 år sedan

Härligt att se.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Skit idiotiska vänsterpacket var aldrig humanistikt men alltid antivitt och parasitärt (från Europa till Sydafrika). Ut med packet!

peckerwood
Nybörjare
peckerwood
1 år sedan

tenk om politiet i norden hadde like store baller når det kom til å beskytte lovlige møter/demonstrasjoner.og slå tilbake voldlige venstreextremistiske tapere

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 år sedan

Kul att se att det finns polis som vet hur vänsterpatrasket ska behandlas något som svensk polis borde lära sig.Idag tillåter svensk polis vänsterpatrasket att göra vad som helst och tar deras parti vid konfrontationer med nationella.