FILM: Antifa eldar upp hemlös mans ägodelar

USA. Den vita nationalisten Laura Towler kommenterar en video som visar hur amerikanska vänsterextremister ger sig på samhällets mest utsatta medan de leker ”revolution”.

Den nationella opinionsbildaren Laura Towler berättar i ett Youtube-klipp om en hjärtskärande video som har gjort stort intryck på henne. Videon visar hur vänsterextrema så kallade demonstranter eldar upp en hemlös mans madrass i samband med upploppen i Minneapolis.

Förutom att driva en Youtube-kanal där hon tar upp ämnen såsom vita européers intressen är Towler även involverad i det nationalistiska partiet Patriotic Alternative i Storbritannien. Nyligen deltog hon även som gäst i Nordisk Radios engelskspråkiga podcast Nordic Frontier, där hon berättade mer om sin bakgrund och sitt politiska arbete.

Lyssna på avsnittet:

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Klaus says:

    Antifa är idioter och brottslingar.


  • Lämna ett svar