Festivalarrangör efter upprepade sexattacker mot barn: ”Det har alltid varit så här”

UMEÅ. Liksom förra året urartade ungdomsfestivalen 2 days i Umeå i sexuella övergrepp och polisen var tvungen att gripa in för att stävja situationen.

”2 days in Umeå” hölls på Folkets hus i Umeå.

Under helgen hölls festivalen 2 days i den västerbottniska staden Umeå, vilket riktar sig till personer mellan 13 och 17 år. Enligt uppgifter till Nordfront ska dock flickor så unga som 11 år ha befunnit sig på festivalen.

Redan under förra årets upplaga kunde Nordfront rapportera om flertalet sexuella övergrepp av förövare som beskrevs som ”pojkar med nordafrikanskt utseende” av polisen. Samtidigt gjorde lokalmedia sitt bästa för att tona ner övergreppen och hylla den mångkulturella ungdomsfestivalen.

Även i år ska den så kallade festivalen ha spårat ut i sexualbrott mot barn och redan under fredagen fick polisen ingripa, med minst tre anmälningar om brott mot 13-åriga flickor. Enligt Nordfronts källa hände dock betydligt fler övergrepp än så, men många flickor avstod att anmäla av rädsla för förövarna. Stämningen ska dock ha varit så obehaglig under fredagen att man tvingades att stänga ner evenemanget i förtid.

Under lördagen ska ytterligare sexualbrott ha skett och uppgifter gör gällande att det sammanlagt ska röra sig om sju anmälningar från årets upplaga av 2 days. Lördagen slutade med att arrangörerna tände lamporna i lokalen i förtid, för att på så sätt ”lura” de minderåriga deltagarna att gå hem.

Enligt arrangörerna är de sexuella övergreppen på festivaler ett samhällsproblem, som de inte har någon lösning på. De är dock övertygade om att sexövergreppen ”alltid har funnits” och att det inte är någon skillnad nu mot förr i tiden.

En av 2 days arrangörer har till och med bemödat sig med att göra en egen slags opinionsundersökning för att försöka leda sitt påstående i bevis.

— Jag har ringt runt till en del ungdomar som varit med förr och nu blivit lite äldre och frågar hur de var på deras tid. Och de säger allihop att det var exakt likadant, man har bara inte anmält sånt här tidigare, påstår Per-Erik Söderström som är arrangemangsansvarig.

Trots att hans egenkomponerade opinionsundersökning ”bevisade” att det inte var något fel med hans festival så hoppade Söderström dock av som arrangemangsansvarig efter att skandalerna upprepades även detta år.

Per-Erik Söderström hoppar av, trots att han ”ringt runt” och fått bekräftat att ”det alltid varit så här”. Skärmdump: vk.se.

När identiteten på sexualbrottslingar från festivaler blir kända handlar det dock konstigt nog nästan uteslutande av så kallade ensamkommande barn, med andra ord unga män från främmande världsdelar som i åtta fall av tio har ljugit om sin ålder för att lättare få stanna i Sverige.

Enligt Statistiska Centralbyrån (SCB) och Brottsförebyggande rådet (Brå) har antalet sexualbrott i Sverige ökat ungefär 10 gånger (1 000 procent) sedan 1975, då mångkulturen infördes. 1975 var antalet sexbrott 1 530 stycken. 2011 hade de ökat till 14 886 stycken.

Trots att majoriteten av sexualbrotten utförs av främlingar så påstår regimen att det inte skett någon ökning av sexbrotten, och att hela förklaringen ligger i en ökad anmälningsbenägenhet. Därför är förändringen enligt regimen egentligen något positivt, samt ett bevis på de snabba framsteg Sverige gjort.

Källa:
Nya sexattacker mot barn i Umeå
Efter ofredandena – ansvarige hoppar av

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

23 Kommentarer till "Festivalarrangör efter upprepade sexattacker mot barn: ”Det har alltid varit så här”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Per-Erik Söderström: En rasförrädisk ynkrygg som uppvisar klassiskt semitiskt beteende. Du skall ställas inför rätta för dina brott mot unga försvarslösa svenska flickor, vars hjärntvätt du utnyttjat genom att föra de samman med rasfrämmamde män.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

På 80 talet började man höra talas om överfalls våldtäkter, då begrep inte jag att det var babbar som står för dom. Media har alltid ljugit.

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

En kollega till mig som befinner sig i 50 års åldern har berättat om festivalerna och sånt på hans tid, och redan då så brukade de få araber o afrikaner som fanns då hitta till dessa festivaler enbart för att titta på nakna tjejer eller göra närmanden på de

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

På den tiden då din kollega växte upp fanns det väldigt få rasfrämlingar i Sverige. Jag minns själv hur det var att växa upp på 70-talet. Inte fasiken hade vi en massa negrer och araber överallt som nu.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med dig till 100% Det som var då var fylleri MEN ABSOLUT INTE DESSA SEXUELLA ÖVERGREPP. Att påstå något annat är förräderi !!!

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Svensken är SNÄLL.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja och dum i huvudet !!!

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Dessa jävla araber och negrer. Tänk vad jorden skulle må bra om vi slapp dessa as !!!

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa
juden raus
Gäst
Nybörjare

Här i Finland har det aldrig varit så här kan jag säga. Fast det blev lite värre 2015 när invandrarna kom, men nu är det lugnt då de skickats hem eller åkt till Sverige.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Enligt dessa träskallar så måste ju de mest utvecklade länderna återfinnas i Afrika och Sydamerika. Där har de också hög ”anmälningsbenägenhet”. Nå, vi får se vad som händer när kannibalism börjar bli vanligare. Som i London.

Herman
Gäst
Nybörjare

Jag personligen var på detta event förra året och då var det samma ballad.

Samuel
Medlem
Nybörjare

Det är INTE invandrare!
Det Är Svenskar.

Herman
Gäst
Nybörjare

”Efter flera sexofredanden – han vill starta kurs för killar” – Givetvis skall man stanna vid att det var män, man kan inte fokusera in sig på vilken grupp det var som stod för dessa handlingar, det vore ju rasistiskt.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

”Det har alltid varit så här” – konstigt, när jag var 17 år visste jag vare sig vad en muslim eller arab var för något. En livs levande neger hade jag sett på avstånd.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja det rätt skönt då…………

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Vad är det för en jävla opinionsundersökning? Man frågar alltså människor som är i 20 års-åldern och påstår sedan helt fräckt att ”det alltid varit så”. Ni får för fan fråga folk som var ungdomar ända till baka till 50-talet. Då kommer nog utfallet bli betydligt annorlunda.

Skåne
Gäst
Nybörjare
Skåne

1984. Winston Smith har varit i farten igen och skrivit och ändrat i vår historia.

Samma meme som folkförrädaren Per-Erik Söderström förespråkar är det som folkfientliga och satanistiska Stefan Löfven kläckte ur sig i Davos 2016. Han påstår att vi i Sverige har en historia på övergrepp på kvinnor och att det har inget med migranterna att göra. Dessa två saker kam man inte rimligen sätta samman enlig Löfven.

Lyssna själv på kräket på följande video:
https://youtu.be/6swyinqgJx8

Ecike
Gäst
Nybörjare
Ecike

Mörda asen!

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Mörda asen!

KolNidre
Gäst
Nybörjare
KolNidre

Nej, Eicke!
Det är bara MÄNNISKOR som kan mördas…

I detta fall talar vi om invasiv parasiterande hälsovådlig OHYRA och sådant kan bara BEKÄMPAS och AVLIVAS — man kan inte ”mörda” ohyra!

Eken
Gäst
Nybörjare
Eken
Fenris
Gäst
Nybörjare
Fenris

Nä. Inte alltid varit så här…inte alltid man behövt förklara för sin dotter att Afghaner och Negerhannar är gift, inte alltid man mött överviktiga vita kvinnor med tom blick, schabbig barnvagn innehållande rasblandad avkomma, inte alltid ens son blir slagen och hånad av rasfrämlingar så till den grad att han isolerar sig på sitt rum och finner gemenskap i onlinespel där han fantiserar om att det är plågoandarna han så skickligt avrättar, inte alltid varit så här…men nu är det så här…jag gick med i Nordiska motståndsrörelsen, jag tog ställning. Vad gjorde du?

wpDiscuz