Feministiskt initiativ vill förbjuda invandringskritik

CENSUR. I fredags publicerades en debattartikel i ETC skriven av Soraya Post, EU-parlamentariker för Feministiskt initiativ, där hon propagerar för att invandringskritik ska förbjudas.

Enligt en debattartikel i ETC skriven av Soraya Post, EU-parlamentariker för Feministiskt initiativ, måste invandringskritiker fråntas rätten att uttrycka sina åsikter. På så sätt ska allas rättigheter skyddas.

I artikeln kallas Sverigedemokraterna ett rasistiskt parti, vilket då rimligtvis bör förbjudas enligt feministen. Även nybildade Alternativ för Sverige nämns som ett parti som måste tystas, vilket även får antas gälla Nordiska motståndsrörelsen.

Huruvida Feministiskt initiativ vill förbjuda sig själva är i dagsläget oklart, men det vore logiskt då de vill avskaffa medborgerliga rättigheter.

Källa:
Förbjud organisationer som förespråkar rasism

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Tänk om FI kommer in i Sveriges riksdag i september! DET FÅR INTE SKE!

Richard
Nybörjare
Richard
2 år sedan
Reply to  Karl

Det beror helt på. Det finns iaf inget part än FI & möjligtvis MP som retar upp vanligt folk mer, så om de ändå ska rösta på något av de etablerade undergångspartierna borde det ligga i deras intresse att rösta på alternativet som gör slut på Sverige snabbast. Så om man vill väcka upp folk, så finns det inget bättre än FI. Det har aldrig funnits ett större kaosparti & det blir bara värre med mer internstrider. Om de kommer in på bekostnad av 8-klövern & lyfts upp i media så, finns det inget starkare röd piller, förutom vårt kommande… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Richard

– Hade nästa själv gjort det om inte nmr ställde upp…”

Hur skulle man kunna leva med sig själv om man gjorde ett sånt ”taktiskt” röstande.

I distriktet där jag bor röstade ca:35% Fi – det bara kryllar av trasiga unga svenskar samt svartmusk överallt,de som är lite äldre sitter på pubarna runt omkring med sitt thaikött.

Nordiska Motståndsrörelsen är mer o mer aktiva i dom här områderna nu.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Judinnan Soraya Post fortsätter sin samhällsförstörande verksamhet. Åtal för subversiv verksamhet! Skicka hem henne till Israhell!

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Den zigenska kriminella judinnan Soraya Post – som gifte bort sin dotter när dottern var 16 år. Fi har ju profilerat sig som motståndare till barnäktenskap, men det gäller tydligen inte egna barn. Det är mycket vanligt att polska tattare och zigenare registrerar sig som judar i Sverige eftersom de då får extra särbehandling och så låter det lite tjusigare – åtminstone i deras egna öron. På Balkan, där judar inte står högt i kurs, väljer de flesta tattarfolk och zigenare att registrera sig som muslimer trots att de flesta av dem aldrig sett en koran i hela sitt liv.… Läs mer »

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Jag tycker att FI ska förbjudas. Alla som gillar invandring bör fängslas och lobotomeras.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

De kan förlänga sitt partinamn till Feministisk Invandringsinitiativ. Ledda av alkoholister och lesbiska varelser. De behöver inget förbud – vi vet var vi har dem , kan vara bra i framtiden –

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan

Packa ihop och skicka iväg.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Börjar det klarna för folk nu att Fi inte är ett kvinnosaksparti, utan ett bolsjevistiskt tyrannparti?

Tidigare har Fi krävt att även kritik av feministisk politik ska kriminaliseras. Låter väldigt mycket som Sovjetunionen på 1920-talet där det var dödsstraff för ”antisemitism”, dvs all kritik mot den judiska klick som hade tagit makten genom den så kallade ”revolutionen”.