Feministinspektionen konfronterar Robert Aschberg om brottsanklagelser

INRIKES. Programmet Trolljägarna, med den judiske mediaprofilen Robert Achberg i spetsen, ville hitta Granskning Sverige-grundaren Johan Andersson för att hänga ut honom. Istället ringde Andersson tillbaka med frågor till Aschberg om bland annat mordgåtan kring Solvallakungen och Bechir Rabanis bortgång.

Under produktionen av den nya säsongen av ”Trolljägarna” har juden Robert Aschberg försökt få tag på Granskning Sverige-grundaren Johan Andersson med syftet att hänga ut honom i programmet.

Sökandet tog plötsligt en helt annan vändning när istället Johan Andersson ringde Aschberg och konfronterade honom om de brottanklagelser som riktats mot Aschberg, bland annat om Solvallakungen och medborgarjournalisten Bechir Rabanis död.

Tore Ferdinand Pettersson, även kallad för Solvallakungen, ska ha blåst Ashberg på 19 miljoner kronor och strax därefter ska han ha hittats död i skogen. På frågor om detta påstår Aschberg att det ska ha varit ett självmord. Johan Andersson läser då upp en artikel där vännerna till Solvallakungen i samband med dödsfallet ska ha sagt att det är omöjligt att Solvallakungen skulle begå självmord, varpå Aschberg svarar:

— Du känner ingen av Solvallakungens vänner, det gjorde jag.

Feministinspektionen ringde efter samtalet med Aschberg upp till en av Solvallakungens gamla vänner, som sa att Robert Aschberg inte alls umgicks med någon av Solvallakungens övriga vänner.

När Andersson därefter frågar om den berömda medborgarjournalisten samt systemkritikern Bechir Rabanis mystiska död, påstår plötsligt Aschberg att han besitter information om hur Bechir dött, något som är sekretessbelagt då man menar att dödsfallet ska ha skett ”naturligt”.

— Jag känner till hur det där dödsfallet gick till, men det tänker jag av integritetsskäl inte berätta, säger Robert Aschberg.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur Trolljägarna tycks ha riktat strålkastarna mot medborgarjournalisterna bakom Granskning Sverige. Bland annat har de sökt kontakt med GS-medarbetaren Fabian Fjälling.

Enligt Fjälling skedde det under bedrägliga former, där Bonnierveteranen Frida Boisen låtsades vara intresserad av alternativa teorier om terrorattackerna i New York den 11 september 2001. Även den före detta GS-medarbetaren Nina Drakfors har blivit kontaktad av Frida Boisen i samma ärende.

Lyssna på samtalet mellan Andersson och Aschberg nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Peter says:

  Bra att det börjar grävas i äckeljuden Aschbergs affärer… För det är ett verkligt äckel till jude denne Aschberg. För att vara jude så är Aschberg faktiskt äckligare än gemene speciment ur denna stam, det påstår jag utan att tveka.

 • Fredrika says:

  Synd att äcklet har fått leva i välstånd och välmåga så länge. Varför är det så att ont krut inte förgås?

  Det är väl en religiös föreställning men kanske är det så att i onda tider har onda människor lättast att växa sig starka.

  Vi måste mwd godhet och kärlek till varandra stå emot den ondska som Aschberg och hans kumpaner utsätter världen för. Hålla de små ljuslågorna skyddade med våra kupade hjärtan i snålblåsten.

  Aschbergs minne kommer efter hans död att vara offentliga tarmlavemang i televisionen.Yimach Shmo V’Zichro !


 • Lämna ett svar