Feminister införde könsneutrala omklädningsrum – slutade med stirrande män

INRIKES. Det gick inte riktigt som planerat när kulturmarxister skulle arrangera ”queerdag” i ett badhus i det mångkulturella Malmö.

Första måndagen varje månad arrangerar Hanna Thomé och Linda Hiltmann en ”queerdag” i Ribergsborgs badhus där de besökande själva får bestämma vilket omklädningsrum de vill använda. Syftet med det hela är enligt arrangörerna att ”riva ner könsgränserna”. Det hela gick dock inte som planerat då män plötsligt började att använda det kvinnliga omklädningsrummet för att stirra på nakna kvinnorkroppar.

Jeanette Larsson, som arbetar som ”föreläsare i mångfaldsfrågor” besökte badhuset och berättar hur den politiskt korrekta idén fungerade i praktiken.

— De var i duscharna, på toaletterna, i omklädningsrummen, och på badbryggorna. Stället var invaderat av män, inte av transpersoner vad jag kunde se. Det kändes otroligt obehagligt allting.

Enligt Larsson var det bara ett fåtal transpersoner på plats i badhuset som ska ha blivit utstirrade och hånade av männen.

Trots fiaskot vägrar den feministiska politikern Hanna Thomé att lägga ner projektet. I en intervju med Sydvenskan väljer hon att lägga skulden på män som ”ger uttryck för den patriarkala värld vi lever i”.

Källa:
Feminister innførte kjønnsnøytrale garderober – endte opp med stirrende menn

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

När kartan inte överensstämmer med verkligheten så gäller kartan. Vilka idioter!!!!

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Bra jämförelse, och jag tillägger som konstruktör: man måste korrigerar vad som är felaktigt och inte anpassa det korrekta för det som är felaktigt.
Men mångkulturella ockupationspolitiker är vansinniga kriminella pratmakare.

Jackie
Elit
Jackie
2 år sedan

Patriarkat – en fiktiv maktstruktur som inte existerar.

Det gick enligt mig EXAKT som förväntat. Klart man utnyttjar tillfället för att stirra på det motsatta kön och hånar queermissfoster.
Och i Malmö av alla ställen..dubbelfail!