Feminist gråter ut i media efter övergrepp – tycker fortfarande inte etnicitet är relevant

MÅNGKULTUR. Emma Oskarsson blev allvarligt sextrakasserad på E-types konsert i Luleå förra helgen. Trots att hon därefter berättat att hon föredrar att umgås med ”mc-knuttar” så vägrar hon att uppge etniciteten på de våldsamma männen. Förklaringen till det kanske kan finnas i det faktum att hon sympatiserar med bland annat Feministiskt initiativ och Refugees Welcome.

Emma Oskarsson, 31 år, beskriver en kväll som började i positiv anda. Hon och hennes sambo hade länge sett fram emot konserten med tonårsfavoriten E-type ute på Stuk i Luleå. De kom dit i god tid, ställde sig längst fram vid kravallstaketen för att kunna se så mycket som möjligt men redan innan E-type hade hunnit gå upp på scenen så började ett gäng killar trakassera både henne och andra kvinnor.

— Killarna juckade mot mig, tog på mina bröst, mellan benen och på rumpan. Min sambo försökte putta bort dem, då nöp de honom i armarna och och frågade om han hade ”paxat” mig. Vi kallade på vakterna flera gånger, men de brydde sig inte, säger Emma till NSD.

Hon beskriver känslan av äckel efter händelsen och förstår idag att fullbordade våldtäkter faktiskt kan äga rum på festivaler, mitt i publiken. Fler insikter än så verkar hon dock inte ha nåtts av. På sin Facebooksida skriver hon visserligen att hon hellre umgås med ”mc-knuttar”, en miljö där hon aldrig har känt sig otrygg, som alternativ till dagens krogmiljö men när etnicitetsfrågan kommer upp så slår hon raskt ifrån sig.

Att Emma väljer att resonera så här är inte så konstigt. En titt på hennes gilla-markeringar på Facebook visar att det politiska parti hon sympatiserar med är Feministiskt initiativ. I övrigt sympatiserar hon med Jonas Gardell, Refugees Welcome, Ett Luleå för alla, Vi gillar olika och Sverigedemokraterna i riksdagen – nej tack.

Erfarenheter från tidigare festivaler, bland annat We are Stocholm, där samtliga anmälda förövare, där det fanns ett signalement, beskrevs som personer av utländsk härkomst, verkar vara fakta som gått Emma förbi. Detta i kombination med det faktum att gruppvåldtäkterna har ökat lavinartat under de senaste åren, och att de flesta av dessa gärningsmän är födda i länder utanför Europa, borde ge en ganska klar bild av vad som pågår i Sverige just nu.

Emma polisanmälde händelsen och har varit sjukskriven sedan dess. Hon har även kontaktat arrangören och vaktbolaget, och ska snart ha ett möte med dessa. Allt för att försöka komma underfund med hur allt kunde gå så fel.

Källor:
Sexofredad på E-Types konsert: ”Killarna var överallt”
Unik granskning: 112 pojkar och män dömda för gruppvåldtäkt
Polisens internrapport om massövergreppen i Kungsträdgården

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
KarlSigfridGrottbjörnenFredrikaSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Kära någon, så störd och infantil. Hon är själv med och skapar problemet genom att vara för invandring (eller ska man kanske kalla det invällande?), och försöker sedan skylla problemet på en tredje part (svenska män) som inte på något sätt bär ansvaret.

Något att tänka för de som är för kvinnors ”frigörelse”. Vad är det egentligen för ”frigörelse” de kommer nå?

Karl-Путин A
Medlem

Kvinnor saknar brist på logiskt tänkande, naturligtvis inte alla, men det stora flertalet. Kvinnor är mer hormon- och känslostyrda och därför lätta att manipulera i invandringsdebatten. Kvinnor är mer positiva till den massinvandring som Sverige nu genomlider än vad män är. Testosteronhalten i kroppen är avgörande för logiskt tänkande och handlande. Vi män med normala testosteronhalter har lättare att se vad som pågår i samhället och är också mer benägna till radikala åtgärder för att rätta till problemen, eftersom vårt tänkande inte först måste gå igenom ett hormon- och känslofilter som hos testosteronfattiga kvinnor och hen-män. Vi söker heller inga… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

ja och det fyller en viktig biologisk funktion, om vi ser på hur stenåldersmänniskan hanterade sånhär skit så var det männen i flocken som tröttnade på någon, tog med sig honom ut i skogen och gjorde processen kort…män ska vara agressiva och fientliga till influenser utifrån, det är fullt normalt, men på något sätt har man använt kvinnans högre empati och omhändertagande egenskaper för att fler kvinnor ska vara för invandring, kvinnor har lättare att tycka synd om och vilja ta hand om de de upplever som svaga…och kvinnans instinkter vad gäller det är ju också viktig för flocken, alla… Läs mer »

nordbo
Medlem

Emma bör nog se denna film som Nordfront publicerade nyss i en annan
artikel – Fi tar över denna praktisering och hjärntvätt efter man har slutat skolan.

Som hon säger ur klippet ”questions are offensive” passar bra in på Emma här – hon blev stött och kränkt av frågan (känslor,hjärntvätt) istället för att bemöta en ack så relevant fråga i sammanhanget. (fakta)

Senaste
Medlem

Kommer att tänka på Jenny Lemon som blev sönderslagen och våldtagen av negrer, ett fall som uppmärksammades i media och förövarna beskrevs som svenskar plus någon finne. Hon menade efteråt att hennes fall användes till ”hatpropaganda”, att ta upp detta fall på ett sanningsenligt sätt var lika vidrigt som övergreppet i sig enligt henne. Den här typen av kvinnor har verkligen noll solidaritet med sina systrar som ursäktar gärningsmännen och sänder de här signalerna till andra kvinnor.

Lefflan
Medlem

Ingen riktig man vill ha en feminist dåre. Det märks på sambons reaktion att ”puttas” och kalla på vakterna. En riktig man hade gått bärsärk och löst situationen själv.

Höjden av förräderi och dårskap att bli tafsad av bla*tar för att sedan prata emot om ”främlingsfientlighet”.
Ska man skratta eller gråta?

Sverker
Medlem

Östrogenstinna våp, som är kemiskt ren ifrån logik, sunt förnuft, förhållande mellan orsak och verkan.
Hon resonerar så snurrigt att det kan inte bara vara östrogenet som spökar utan det måste vara något mer.
Att ha högre IQ, än ras-avskrädet hjälper inte. Detta är blockeringar i tänkande, som bara kan bero på hjärntvätt.

Fredrika
Medlem

Låt folkförrädaren Emma Oskarsson betala för den tid hon belastar polisen och fesrivalarrangörerna. Vill hon inte hjälpa sig själv och sina medsystrar att få stopp på rasfrämlingarnas våld mot svenska kvinnor, kan hon gott vara sjukskriven utan sjukpenning resten av sitt liv, lida i Helvetet och deporteras till samma land som männen hon försvarar.

Det låter som om hon inte ens skulle uppge deras rastillhörighet för polisen, som inte heller skulle gå ut med ”rasistiska” signalement. Låt henne lida och aldrig glömma.

Karl-Путин A
Medlem

Med den logik som hon och hennes feministiska medsystrar besitter kommer Sverige snart att vara ett värre u-land än man någonsin skådat, om de får bestämma.

”Det är inte invandrare som tafsar, det är män.”

Jämför med debatten om förbud för växtgiftet Glyfosat. Då kliver några med samma intelligenskvot fram och påstår att man inte kan peka ut några enskilda gifter:

”Det är inte Glyfosat som framkallar cancer, det är gifter som framkallar cancer.”

Och så var de frågan avgjord – det handlar om alla gifters lika värde.

Grottbjörnen
Medlem

typisk feminist, hon klagar på vita män, samtidigt har hon inget emot att ”umgås” med MC-knuttar som oftast är vita alfahannar

Sigfrid
Medlem

Emma får väl skylla sig själv då hon verkar att sympatisera med de organisationer som välkomnar ockupanterna.Sen är hon så feg att hon inte törs stå för vad det var för folk som tafsade på henne men alla normala svenskar vet vilket pack som begår dessa gärningar.

Karl
Medlem

Sånt läder ska sån smörja ha!