Feminism: ”En cancersvulst i väst”

FEMINISM. Den brittiska nationalisten Mark Collett talar i denna film om hur feminismen används som ett ideologiskt vapen för att skapa konflikt mellan kvinnor och män i västvärlden.

Västvärlden står nu inför en katastrofal demografisk ändring som på sikt kommer att leda till att européer kommer att bli minoriteter i sina egna länder. En del av detta folkutbyte kan skyllas på det sjunkande födelsetalet bland européer, som i hög grad har drivits på av feminismen och en marxistisk agenda för att tvinga kvinnor ut ur hemmet och ut på arbetsmarknaden. Men har egentligen denna så kallade jämställdhet gjort kvinnor lyckligare?

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PierreLingonetAnnaDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Hoppas Linnea Claeson läser denna artikel.

Pierre
Medlem

Det enda som händer då är att Linnea kommer anse sig sexuellt trakasserad av den manliga rösten i videon då det förmodligen rycker i hennes äggstockar av tonen på hans röst.

Anonym
Medlem
Anonym

Så sant.