Fem rasfrämlingar åtalas för gruppvåldtäkt i Fittja

Av ,
Informationskriget.se
16

MÅNGKULTUREN. Förra sommaren lurades en kvinna till ett område i Fittja där fler män väntade. Hon överfölls av upp till tio män och några av dem turades sedan om att våldta henne i ett trapphus. Nu åtalas tre av männen för grov våldtäkt och två av männen för medhjälp.

Idag inkom åtalet mot några av männen som misstänks ha överfallit och sedan gruppvåldtagit en kvinna i Fittja förra året. Kvinnan ska ha följt med några män från Fittja Centrum till Värdshusvägen 8 i Fittja. Där ska fler män ha väntat. Upp till tio män misstänks ha överfallit henne och några av dem ska sedan ha turats om att våldta henne i ett trapphus på ovan nämnda adress.

De nu åtalade männen är Sohail Akhtar (19940914-8617), somaliern Abdimalik Ali (19960604-0955), Hakan Demirkiran (19930416-8835), irakiern Amir Said ”Bonjo” (19981017-3451) och jugoslaven Nenad Veselinovic (19880522-0251).

Gruppvåldtäkten ska ha pågått i flera timmar och polisen misstänker att fler kvinnor har råkat ut för liknande brott i samma område av samma grupp av män som verkar ha riktat in sig på särskilt utsatta kvinnor.

Citerat från åtalet:

Abdimalik Ali, Hakan Demirkiran och Amir Said samt ytterligare okända gärningsmän har, tillsammans och i samförstånd, i ett trapphus tvingat målsäganden till samlag och/eller till att genomföra och/eller tåla en med samlag jämförlig sexuell handling.

Tvånget bestod i att målsäganden hölls fast, att hon drogs i håret, att hennes huvud dunkades mot en trappa så att hon tappade medvetandet, att hennes kläder slets av, att hon fick slag och sparkar, samt att en kniv visades upp för henne samtidigt som hon blev tillsagd att vara tyst. Våldet har orsakat smärta, blodvite, ömhet, svullnad, hudmissfärgning och hudavskrapning.

Ali Abdimalik har därvid slagit eller sparkat målsäganden i ryggen samt genomfört oralt, analt och vaginalt samlag med henne.

Hakan Demirkiran har därvid hållit fast och slagit målsäganden samt genomfört oralt och analt samlag med henne.

Amir Said har därvid hållit fast målsäganden och dunkat hennes huvud mot en trappa samt genomfört oralt, analt och vaginalt samlag med henne.

Envar av Abdimalik Ali, Hakan Demirkiran och Amir Said har i vart fall genomfört ovanstående samlag och/eller därmed jämförliga sexuella handlingar med målsäganden genom att otillbörligt utnyttja att hon på grund av ovanstående tvång, allvarlig rädsla och det numerära underläget befann sig i en särskilt utsatt situation.

Sohail Akhtar och Nenad Veselinovic har främjat gärningarna med råd eller dåd genom att bidra till det numerära överläget, skratta och filma delar av händelsen med mobiltelefon.

Det hände den 14 augusti 2016 på Värdshusvägen 8 i Fittja, Botkyrka kommun.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom våldet var särskilt allvarligt, då flera personer förgrep sig på målsäganden och deltog i övergreppet samt då gärningsmännen med hänsyn till tillvägagångssättet visade särskild hänsynslöshet och råhet.

Sohail Akhtar, Abdimalik Ali, Hakan Demirkiran, Amir Said och Nenad Veselinovic begick gärningen med uppsåt.

På kvinnans kläder, kinder, läppar, i hennes mun, på hennes händer samt på hennes underliv har hittats DNA och sperma från de som anklagas för att ha våldtagit henne.

Av de åtalade männens namn och medborgarskapsuppgifter framgår att de har ursprung från Mellanöstern, Afrika och Balkan. Irak och Somalia står utskrivet samt även ”upphört land” på en man med namn från Balkan.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Stämningsansökan mål B81127-17

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
André DevecseriCarineAndersAllanTobias Lindberg Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Den som sig i leken ger får leken tåla. Normalt funtade kvinnor tar en kilometers omväg runt spetskompetensen.

André Devecseri
Medlem

Hon förtjänade det inte och förövarna förtjänar en plaagsam död, punkt slut!

Allan
Medlem

Som den negrioda juden Fredrik Reinfeldt sade ”Sverige har blivit mer spännande med invandring”, lallande lättlurade idioter som inte förmår skilja på människa och odjur har en riktigt spännande tillvaro.

Karl-Путин A
Medlem

Jämförelsen kanske haltar något. I det aktuella fallet följde en kvinna frivilligt med Ahmed, Mahmoud och Mohammed (fingerade namn) hem för att ha rajtantajtan och väl framme visade det sig att även Fikret, Stanko, Muhammed och 10 fingerade kompisar till ville vara med på ett hörn. I min värld är detta ingen gruppvåldtäkt utan en misskalkylering.

I östra Tyskland handlade det om verkliga våldtäkter och inte om kvinnor som deltog i orgier frivilligt i total avsaknad av förnuft och självbevarelsedrift.

Sen kan ju kvinnan iofs vara förståndshandikappad och då kommer saken i ett annat läge.

Karl-Путин A
Medlem

Då är vi halvvägs eniga, men även nackskott för kvinnor som falskanger för att vinna vårdnadstvister eller casha in försäkringspengar.

Karl-Путин A
Medlem

Att man inte kan jämställa lösdriveri med våldtäkter?

Karl-Путин A
Medlem

Jag känner inte till några närmare omständigheter kring BO i just detta fall, men om du säger att hon var sjuk vid tillfället så var hon väl det.

Vad säger du om fallet på Gotland där en fysiskt handikappad kvinna delade taxi med rasfrämlingar och ville låna deras toalett som resulterade i en gruppvåldtäkt?

Karl-Путин A
Medlem

Det sistnämnda har jag inget att invända mot. Svenska kvinnor har naturligtvis all rätt i världen att klä sig hur de vill och befinna sig var de vill så länge det handlar om allmän platsmark. Men att följa med ett obekant gäng rasfrämlingar hem till deras lya är ungefär lika smart som att ställa sig framför ett godståg som kommer i full fart. Nu kommer detta fall säkert att rendera kvinnan ett rejält skadestånd på din och min bekostnad, men vad skulle du tycka om jag ställde mig framför ett godståg och blev av med 50% av mina kroppsdelar. Ska… Läs mer »