FBI sprider Sion vises protokoll på Twitter

USA. Under gårdagen publicerade FBI en länk till Sion vises protokoll på Twitter.

Under gårdagen publicerade FBI en länk till Sion vises protokoll, som finns upplagt på myndighetens webbsida. Responsen på inlägget har varit massiv jämfört med andra inlägg från kontot.

Skriften, som finns tillgänglig på svenska, har i en artikel på Nordfront beskrivits enligt följande:

Sion vises protokoll sägs basera sig på en avskrift av ett anförande som Theodor Herzl höll vid den sionistiska kongressen i Basel år 1897, och kan beskrivas som ett internt protokoll, skrivet av toppen inom judisk makt-rörelsen.

Judisk makt-anhängare har i sin tur, allt sedan protokollen läckte, febrilt hävdat att skriften är ”en förfalskning” av den tsar-ryska underrättelsetjänsten. Påståenden om att skriften skulle vara en förfalskning bemöts här.

Enligt en Twitteranvändare är anledningen till publiceringen att skriften offentliggjorts i enlighet med Freedom of information act, den amerikanska motsvarigheten till offentlighetsprincipen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments