Fascistexperten Arnstad svarslös när han frågas om judiska fascister

MEDIA. Fascism enligt Henrik Arnstads definition är applicerbar på svenskar men inte judar. Detta framgår när Granskning Sverige ringer upp ”historikern”.

Granskning Sverige har ringt upp Judiska församlingen för att utreda huruvida icke-judar kan bli judar och fått svaret att etniska judar automatiskt är judar men att svenskar måste konvertera och tro på en judisk religion för att kunna klassas som judar.

Att göra skillnad på folk är enligt Stefan Löfvén och bluffhistorikern Henrik Arnstad ”fascism”. Är judarna på Judiska församlingen också ”fascister”, undrar Granskning Sverige under samtalet med fascistexperten Henrik Arnstad, som blir helt svarslös.

Lyssna på reportaget nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.