Farmlands: Ny dokumentär om folkmordet i Sydafrika

DOKUMENTÄR. En ny dokumentär om de vitas situation i Sydafrika har publicerats på Youtube.

Efter att den svarta majoriteten övertog makten i Sydafrika 1994 har den vita minoritetsbefolkningen blivit systematiskt diskriminerad av regeringen i landet. Många vita sydafrikaner lever nu i extrem fattigdom utan rättssäkerhet, och över 70 000 av dem har mördats av svarta sedan apartheids fall. Denna utveckling har systematiskt tigits ihjäl av ”västerländsk” lögnpress i syfte att upprätthålla lögnen om Sydafrika som ett lyckat mångkulturellt projekt, populärt kallat ”Regnbågsnationen”.

Bakom den starka dokumentärfilmen som nu har släppts står den kanadensiska journalisten Lauren Southern som i fjol besökte landet för att ta del av tragiska och skrämmande berättelser som aldrig kommer fram i lögnpressen. Förutom att skildra vardagen för helt vanliga vita sydafrikaner tar dokumentären upp bakgrunden till det politiska maktskiftet i landet och hur vita gick från att vara i en maktposition till ett bli en hatad minoritet under loppet av några få år.

Se dokumentären:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

21
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Karl ARokvikenMartinGrottbjörnenAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Erik
Medlem

Den judiska journalisten Lauren Southern.
https://www.youtube.com/watch?v=A2tqsVAGlcs

Anonym
Medlem
Anonym

Tack. Stämmer bra, kontrollerad opposition.

Grottbjörnen
Medlem

är hon verkligen judinna? hon ser inte särskilt judisk ut? dum i huvet möjligtvis men man behöver ju inte anklaga henne för vilka hemskheter som helst för det XD

Anonym
Medlem
Anonym

Hennes ”stackars” judiska morföräldrar flydde Nazismen i Danmark och blev utblottade (oy vey), hon har studerat Talmud, är pro-Israel, pro-homolobbyn, heter egentligen SIMONsen, är en Shimeon REDmane, Rabbisläkt, fadern stor bankman i Danmark som var aktiv inom Chovevei Zion movement … räcker det ;J?

Grottbjörnen
Medlem

usch då, stackars flicka…

Erik
Medlem

Gillar tummarna ner på min kommentar, inga motargument utan bara ett klick Får se dessa tummar ner som arga Alt-Right älskares sätt att uttrycka sin ilska emot sanningen.

Grottbjörnen
Medlem

känns som om folk inte läser hela kommentaren ibland utan bara ser att det finns en tumme ner och sätter en tumme ner till, synd, sen är det ju vänstertroll som kommer in och tummar ner allting ibland

Erik
Medlem

Tycker bara det är roligt att de inte ens vill förklara varför man har fel. De borde kolla länken jag delade då den tar upp problematiken bakom Lauren Southern.

Anonym
Medlem
Anonym

Gatekeepers.

Martin
Medlem

Hon är inte jude enligt henne själv iaf :)
https://twitter.com/lauren_southern/status/927813073397837824?lang=en

Verkar vara ytterst tveksamt faktiskt trots diverse videos som gjorts.
Du kan heta Simonsen i Danmark utan att vara jude. Inte ens Daily Stormer benämner henne som judinna. Vilket de aldrig är sena med annars.

Erik
Medlem

De döljer ofta sina ursprung dock, även när de inte ens är politiskt involverade.

Det faktum att hennes familj flydde pga ”nazisterna” i Danmark känns ju lite skumt. Vilka andra flydde till USA eller lika långt bort? Judarna.

Daily Stormer, som styrs av en som brukade dejta asiater på löpande band och höjde rasblandning till skyarna. Anglin är en suspekt typ.

Erik
Medlem

Bara kolla på hennes ansikte så ser man att hon inte är så vit som hon påstår. De som tror hon är den hon utger sig för att vara borde studera hur judar ser ut kontra nordeuropeer. Där finns mycket på hennes nuna som skriker icke nord- eller västeuropé.

Rokviken
Medlem

Tack för den videon. I början av dokumentären om Farmlands berättar hon om Sydafrikas historia men utelämnar tex boerkriget.

Karl-Путин A
Medlem

Det var den värsta j*vla skitkälla jag någonsin skådat – med negerbakgrundsmusik dessutom. Bara för att man heter Simonsen i efternamn så är man alltså jude? Med den logiken är även vår ledare Simon Lindberg jude,för att inte tala om alla andra Simon i motståndsrörelsen. Tragiskt nog är det så att judendomen och kristendomen är sammanflätade på ett inte alltid så positivt sätt, bla genom att vi nordbor efter kristnandet för 1000 år sen tog oss bibliska/judiska försvenskade namn. Själv har jag varit mycket tydlig på den punkten i vår familj; inga bibliska namn till våra barn. Det finns hur… Läs mer »

Erik
Medlem

Nja, efternamn brukar säga mer om crypto-judar eller assimilerade judar än förnamn som t.ex Simon. Judar behåller ofta efternamn som påvisar deras ursprung varesig de heter Sten eller Salomon i förnamn. Och som hon själv säger enligt DNA testet är hon inte skandinavisk/nordisk. Hennes familj flydde ’nazisterna’. Vem flydde ’nazisterna’? Simonsen är tydligen ett namn som väldigt ofta har judiska kopplingar. Men visst, nästa gång du ser någon som heter Roth och du inte tänker på judar så säg till. Hennes roll inom Alt-Right är uppenbar en stark, ”vit”, modig kvinna som strider för ”rätt” sida. Musiken är passande då… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Har du ens tittat på filmen?

Av hennes dialekt att döma är hon sydafrikan, men även om hon skulle vara jude; har du några synpunkter på själva filmen och den bild som den förmedlar om boernas situation?

Kan du peka på antivit agenda och judiska lögner?

Erik
Medlem

Varför skulle jag sätta i mig en video på 1 timme som är skapad av våra fiender när jag kan kolla på ”Boer Project: South Africa A Reverse Apartheid?” av goda krafter? https://www.youtube.com/watch?v=VEDU0xIILKA Jag vet redan hur situationen i Sydafrika är, och om någon ska lära mig mer om detta blir det inte en nickedocka som Lauren Southern.

Vem är Sydafrikan? Jag talar om Lauren Southern, inte om de sydafrikaner hon intervjuar.

Karl-Путин A
Medlem

Varför skulle jag sätta i mig en video på 1 timme…

För att kunna uttala dig om den kanske och inte sprida dina paranoida fantasier – men den tanken har aldrig slagit dig?

Tala nu om exakt vad det är som är fel i filmen.

Karl-Путин A
Medlem

@Erik: Definitionen på jude är alltså att man ”flydde nazisterna”?

Idag utmålar judisk media Ryssland som det nya Hitlertyskland. Om Ryssland skulle invadera Sverige och jag flyr till Norge, är jag en jude då?

Rokviken
Medlem

Upplever att LS är känslomässigt lagd och hon gör ett bra jobb på så sätt. Jonas dokumentär är däremot mer innehållsrik och utan en massa anspelningar på känslor.

Martin
Medlem

Jag tror du hamnat på fel spår. Hon tjänar inte alt-right. Hon är inte ens alt-right. Alt right är generellt är inte ens speciellt förtjusta i henne. Av det du skriver så ser du ut att förväxla alt-right med alt-light.

Det är knappast så att 3,5 timme med David Duke ligger i judiska intressen heller:
https://www.youtube.com/watch?v=ewrSH7TtubI&t=816s&bpctr=1530298518