”Färgad” man i kostym jagas misstänkt för våldtäktsförsök

BROTT. Under måndagen larmades polisen till Kista, nordväst om centrala Stockholm, där en kvinna ska ha utsatts för ett våldtäktsförsök. Polisen söker nu efter en färgad man i 30-årsåldern misstänkt för brottet.

Det var under måndagsmorgonen som polisen fick in ett larm om att en kvinna ska ha blivit utsatt för ett våldtäktsförsök i Kista, nordväst om centrala Stockholm. En man ska ha följt efter kvinnan och tryckt upp henne mot en vägg och därefter ska han ha försökt få in händerna innanför kvinnans underkläder.

Gärningsmannen sprang från platsen efter att en person bevittnade händelsen och ingrep. Han ska ha försvunnit i riktning mot Kista centrum. Flera polispatruller, varav en med hund, sökte i området efter den misstänkte. Även en helikopter sattes in i jakten.

Enligt polisen ska gärningsmannens signalement vara ”cirka 30 år, 175-180 cm lång, färgad och med kortklippt hår”. Han ska även ha varit klädd i mörk kostym med svart fluga.

Brottsrubriceringen är försök till våldtäkt.

Källa:
2016-09-12 09:24, Våldtäkt, försök, Stockholm

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments