Fanuppsättning i lyftkran vid Hammarbyslussen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 1:s andra kampgrupp satte tidigt i morse upp en stor fana i en lyftkran vid Hammarbyslussen. Aktionen filmades bland annat från en så kallad quadrocopter.

Det var runt halv fyra på morgonen som aktivister från Kampgrupp 2 klättrade högt upp i en lyftkran som står vid Hammarbyslussen, strax söder om Södermalm. När man nått toppen hängde man en stor tyrrunefana från kranen som avlägset kunde ses ända bortifrån Gullmarsplan.

Aktionen filmades och som man kan se i filmen ovan användes en quadrocopter för att filma fanan på nära håll. Detta var första men antagligen inte sista gången i Motståndsrörelsens historia som en aktion dokumenterades på detta sätt.

Är du intresserad av att hjälpa till nästa gång det genomförs en aktion i södra Stockholm? Tveka då inte att höra av dig till Anders Rydberg på anders.rydberg@nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Tio anledningar varför du ska organisera dig i Nordiska motståndsrörelsen | Nordfront.se Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
trackback

[…] Vi ligger alltid i framkant för att testa nya vägar och räds inte tillfälliga misslyckanden för att ta kampen framåt på längre […]