Familjedag i Alingsås

Det var ett välkommet avbrott i det ordinarie kamparbetet den 18:e maj i Näste 2. På schemat för dagen stod brännboll och grillning.

Efter att motståndspapporna stoltserat över sina efterkommandes förmågor och goda vigör var det dags att göra upp på brännbollsplanen.

Föga förvånat var det Lag 2 där även undertecknad var med som tog hem segern efter två stenhårda perioder med siffrorna 49 – 66. Efter matchen packades barn och barnvagnar ihop, och efter en naturskön promenad längs sjön Mjörns strand så tändes grillen vid en av kommunens uppsatta grillplatser.

Det var slående vilken skillnad det var här, i det någorlunda homogena Alingsås, då det inte bara vart rent och snyggt när man kom, utan att det fanns både grillkol och ved i anslutning till grillplatsen. Något som är helt otänkbart fyra mil västerut i ”Los Angered”.

När maten tagit slut tog domaren och förkunnade resultatet från matchen, och vinnarna fick välja pris som donerats från Midgård. Tack för det!

Efter det var det dags för dagens tråkigaste uppgift, promenaden tillbaka till bilarna där man skiljdes åt för denna gång.

Vill du och din familj vara med nästa gång?
Ansök idag!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Ni passar in i den svenska naturbilden – våra politiker och babbar gör det inte.

”Motståndspapporna” lirar inte att uttala faktiskt. ;)