Familj i Kalifornien lät femåring och åttaåring byta könsidentitet – ”Våra barn är trans”

KÖNSDYSFORI. Ett par i Kalifornien vill bryta tabun kring transsexuella barn genom att berätta om sin egen familj – där deras dotter ville byta kön vid fem års ålder och deras son vid åtta. 

James (t.v.) och Olivia (t.h.) i sina nya könsidentiteter (skärmbild Daily Mail).

Ben och Sara Kaplan, från Berkeley i Kalifornien, vill bidra till att bryta tabun kring transsexuella barn genom att i den offentliga debatten exponera sina egna två biologiska barn.

Deras ”son” James, idag elva år gammal, föddes som flicka, men upplevde enligt föräldrarna i åttaårsåldern att hon fötts i fel kropp och ville byta könsidentitet. Något år senare beslutade deras andra barn Olivia, som biologiskt fötts till pojke och då var i femårsåldern, att han ville byta kön till flicka.

— Reaktionen när folk får veta att vi har två barn som är trans är chock och fruktan. Många tror att det är en slags kopieringssituation där det yngre syskonet härmar det äldre, säger mamma Sara Kaplan till Daily Mail.

”Sonen James” menar att hon alltid har varit en pojke och att hon tidigare kände att det var någonting som fattades. När sedan lillebror ”Olivia” berättade för James att han ville bli en flicka blev hon stolt över att brodern var så modig, även om hon kände av lite konkurrens.

Föräldrarna tycker att det är ett problem att många tror att de har en agenda med att båda barnen är trans. Sara och Ben menar även att de ofta kollar med sina barn så att de är glada och självsäkra i sina kön för att utesluta någon osäkerhet.

— Vi kommer att älska och acceptera dem även om de skulle komma till oss i morgon och säga att de har ändrat sig, säger Sara Kaplan.

Källa:
Parents reveal BOTH of their children are transgender after they decided to transition aged five and seven – and insist they’re happier than ever

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
GrottbjörnenKlausHenke HimmlärInnateusRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Larv – barn vill alltid vara något annat – fattiga vill bli prinsessor, andra vill bli hjältar, det är nu det har kommit till att byta kön på grund av diskusioner som de påverkats av. Sluta med jämställhetsivern och ge barnen en glädje i vad de födda till. Det är föräldrarnas plikt att skydda dem mot Pridegiftet helt enkelt.

Rokviken
Medlem
Innateus
Gäst
Innateus

Då är det bara att hålla tummarna för att de inte ångrar sig senare och tar livet av sig. Det känns lite som att föräldrarna spelar rysk roulette med sina barns liv.

Henke Himmlär
Medlem

När jag var barn på 1980-talet fanns inte problemet. Men mycket var annorlunda förr. 😂

Klaus
Medlem

Föräldrarna är kriminella eller dumma som de mångkulturella folkmördare och Illuminati-marionetter som intalar barn att de kan vara i fel kroppen. Föräldrarna måste under den perversa Talmud-propagandan lova att återkomma med könstemat när barnen är myndiga. Barnen får inte rätta manliga och kvinliga förebilder redan sedan 68-rörelsen (1968, Socialdemokrater, de Gröna) när de propagerade att vita pojkar skall leka med dockar och vita flickor med bilar (eller svarta dockar).

Grottbjörnen
Medlem

mamman ser ut som en gris och pappan som en fikus, rätt vanligt i de familjer där barnen ”vill” byta kön, och vettefan om det inte kan bero på att de inte har en stark man och en riktig kvinna i sin närhet, utan dessa avarter till föräldrar