Falskt påstående: ”Det finns ett tomrum då det i Motståndsrörelsen inte finns någon möjlighet för ett passivt medlemskap”

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Flera missuppfattningar har spritts den senast veckan gällande organisationens medlemsformer och därför återpubliceras här vad som gäller.

nmr

Då det på sistone i olika forum kommit till vår kännedom att det råder oklarheter gällande Motståndsrörelsens engagemangsformer och att det tycks finnas en någorlunda utbredd missuppfattning att man inte kan vara medlem i organisationen om man inte vill eller kan ge allt för kampen väljer vi här att återpublicera följande information som finns statisk under fliken Motståndsrörelsen/Medlemskap:

Det finns tre olika grader av medlemskap för Nordiska motståndsrörelsens anhängare: Ekonomisk stödmedlem, Partimedlem och Aktivist. Nedan förklaras de olika engagemangsformerna.

Ekonomisk stödmedlem
Denna medlemsform är till för dig som inte vill eller kan vara aktiv av olika skäl, men som ändå önskar göra någonting för vårt folks framtid. Som ekonomisk stödmedlem betalar du en valfri summa på mellan 500 kr upp till 10 000 kr. Efter det att din betalning gått igenom får du hem ett medlemsbevis där summan du skänkt till organisationen är utskriven.

Som ekonomisk stödmedlem utgör du en viktig del av kampmaskineriet eftersom brist på pengar ofta är en orsak som gör att vi hålls tillbaka i vårt arbete. Med denna engagemangsform står du, förutom det ekonomiska stödet och beviset för detta, utanför organisationens verksamhet. Detta är alltså en passiv medlemsform och du kommer som ekonomiskt stödmedlem inte att bli inbjuden till organisationens aktiviteter, vare sig interna eller offentliga.

En ekonomisk stödmedlem kan vara anonym om denne så önskar, men av förklarliga skäl kan inget medlemsbevis då skickas ut. Vi välkomnar alla människor, världen över och oavsett bakgrund, som ekonomiska stödmedlemmar.

Ansök om ekonomiskt stödmedlemskap här.

(Med anledning av de banktrakasserier Motståndsrörelsen drabbats av går det i nuläget enbart att lösa stödmedlemskap kontant. Det arbetas dock för fullt på att finna en lösning.)

Partimedlem
Detta medlemskap innebär ett medlemskap i Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren. Som partimedlem väljer du själv i samråd med en rekryteringsansvarig för partiet din engagemangsnivå. En partimedlem kan alltså vara allt från nästan helt passiv upp till väldigt aktiv. Efter att din ansökan blivit inskickad sätts du i kontakt med en rekryteringsansvarig på din ort för ett informations- och rekryteringsmöte. Först efter detta möte och att du betalt medlemsavgiften som ligger på 500 kr blir du godkänd som partimedlem. Då får du också en partipin och ett medlemskort.

Som partimedlem utgör du den breda basen i vår organisation och uppmuntras att delta på såväl offentlig som intern aktivism och möten.

Vi accepterar inte personer utanför den europeiska rassfären som partimedlemmar annat än i undantagsfall, med s.k. hedersmedlemmar. Ej heller de som är dömda för sexualbrott eller på annat vis gjort val i livet som vi anser som oförlåtliga är välkomna som partimedlemmar.

Ansök om partimedlemskap här.

parti-logo-korr

Aktivist
Detta är vår högsta ansökningsbara grad av medlemskap inom Nordiska motståndsrörelsen. Aktivist kan du först bli efter att ha varit partimedlem i minst sex månader, men genom att ansöka som aktivist istället för partimedlem visar du tydligt varthän du strävar. Som aktivist förväntas du delta på flertalet av de möten som sker inom nästet och på rikssammankomster. Du ska också vara mycket aktiv i organisationen och verkligen göra nytta för vårt folk. Antingen är du aktiv genom att delta på majoriteten av gatuaktivismen eller så är du mycket driftig och verksam inom specialområden såsom Nordfront, IT, media osv. Som aktivist måste man, anpassat efter individuella omständigheter, också hålla sig i god fysisk form och alla aktivister som inte har speciella medicinska och fysiska problem bör sträva efter att klara organisationens fysiska test. Vi kräver att du är minst 16 år gammal för att få vara aktivist och att du betalar en avgift till organisationen på månatlig basis, där summan skiljer sig beroende på om du har arbete eller inte.

När du utnämns till aktivist får du en speciell aktivistpin som tas ifrån dig om du slutar att hålla den standard som krävs. Aktivister får delta på speciella möten med organisationens ledning minst en gång om året och får rabatt på inträdet till rikssammankomster. Gruppchefer och nästeschefer rekryteras alltid från aktivistkadern.

Som aktivist utgör du Nordiska motståndsrörelsens spjutspets och är verkligen en av de som kommer att vara med och skriva historia genom att avgöra ödet för Norden och vår ras.

Även för de som ansöker som aktivister leder ansökan till kontakt med en rekryteringsansvarig på din ort för ett informations- och rekryteringsmöte. Som aktivist måste du vara etniskt vit och av övervägande nordiskt ursprung. Du måste ha goda moraliska värderingar och precis som för partimedlemmarna måste du ha ett förflutet som vi kan acceptera.

Ansök för att bli Aktivist här.

borlänge-34

Osäker på vad som passar dig bäst?
Är du osäker på ifall du platsar som aktivist eller bör nöja dig med ett partimedlemskap rekommenderar vi dig att ansöka som aktivist. Tillsammans med den rekryteringsansvarige kan du sedan avgöra vart just du passar bäst. Viktigt att nämna är också att din ansökan inte är huggen i sten eller oåterkallelig. Om du efter informations- och rekryteringsmötet ändrar uppfattning så är detta helt okej.

Fler frågor?
Du är alltid välkommen att kontakta Nordiska motståndsrörelsen med frågor, det gör du enklast här. Du kan också direkt komma i kontakt med din lokala avdelning av organisationen här.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Segrandeansch Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
ansch
Medlem
ansch

Att ansöka till Motståndsrörelsen var det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv. Att sitta och titta på medans vårt folk håller på att gå under var inte ett alternativ när jag väl hade börjat förstå världsläget och den prekära situation vi befinner oss i. Motståndsrörelsen är den enda organisation med kapacitet att göra skillnad och rädda vår ras. Det ser man inte minst på systemets trakasserier emot oss, de är oerhört rädda för vår framfart! Äntligen kan man känna att man faktiskt gör skillnad. I Motståndsrörelsen har jag utan tvekan blivit en bättre människa. Tillsammans med nya kamrater… Läs mer »

David Nilsson
Medlem

Om inte jag, vem? om inte nu, när?

gå med i Nordiska Motståndsrörelsen idag. nog det bästa som jag har gjort i hela mitt liv