Facklig representant för Kommunal anser att vita män inte bör föröka sig

HAT MOT VITA. Linda Runcrantz på Kommunal är glad över att fertiliteten bland vita män sjunker.

Linda Runcrantz. Foto: Twitter

Linda Runcrantz är försäkrings- och informationsansvarig samt och facklig och politisk ansvarig för Kommunals sektionsstyrelse för Skola- service i Stockholm.

På Twitter reagerade Runcrantz med glädje när hon vidarebefordrade SVT:s nyhet om att antalet spermier hos män i västvärlden har minskat med mer än 50 procent sedan 1970-talet.

Men Runcrantz verkar inte ens veta vad män är, eftersom hon inte är säker på hur det stavas. Frågan är om Linda Runcrantz är till gagn eller till men för fackförbundet Kommunal.

En signatur kommenterar hennes tweet med att skriva att det enda som räddar henne är att hon attackerar vita män med sitt hat.

Hade du påstått detsamma om någon annan grupp människor hade du troligtvis fått lämna ditt jobb och fått känna av HMF-lagen. Det säger en hel del om hur skevt saker och ting är just nu. Hoppas du själv inser en dag hur vidrigt detta uttalande var…Dessutom borde du väl mäkta med en gnutta av respekt till våra förfäder som byggde och utvecklade den värld du själv lever i och tar nytta av idag.

Men Linda Runcrantz får medhåll från en del följare. Bara det faktum att många har blivit arga på Runcrantz för hennes avsky för den vita rasens män är i sig ett argument för att hon har rätt, anser den feministiska Twitterprofilen Rektorskan, som kallar sig ”etisk svensk och enastående mamma”.

Källor:
Twitter/Linda Runcrantz
Allt färre spermier

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments