Facklig representant för Kommunal anser att vita män inte bör föröka sig

HAT MOT VITA. Linda Runcrantz på Kommunal är glad över att fertiliteten bland vita män sjunker.

Linda Runcrantz. Foto: Twitter

Linda Runcrantz är försäkrings- och informationsansvarig samt och facklig och politisk ansvarig för Kommunals sektionsstyrelse för Skola- service i Stockholm.

På Twitter reagerade Runcrantz med glädje när hon vidarebefordrade SVT:s nyhet om att antalet spermier hos män i västvärlden har minskat med mer än 50 procent sedan 1970-talet.

Men Runcrantz verkar inte ens veta vad män är, eftersom hon inte är säker på hur det stavas. Frågan är om Linda Runcrantz är till gagn eller till men för fackförbundet Kommunal.

En signatur kommenterar hennes tweet med att skriva att det enda som räddar henne är att hon attackerar vita män med sitt hat.

Hade du påstått detsamma om någon annan grupp människor hade du troligtvis fått lämna ditt jobb och fått känna av HMF-lagen. Det säger en hel del om hur skevt saker och ting är just nu. Hoppas du själv inser en dag hur vidrigt detta uttalande var…Dessutom borde du väl mäkta med en gnutta av respekt till våra förfäder som byggde och utvecklade den värld du själv lever i och tar nytta av idag.

Men Linda Runcrantz får medhåll från en del följare. Bara det faktum att många har blivit arga på Runcrantz för hennes avsky för den vita rasens män är i sig ett argument för att hon har rätt, anser den feministiska Twitterprofilen Rektorskan, som kallar sig ”etisk svensk och enastående mamma”.

Källor:
Twitter/Linda Runcrantz
Allt färre spermier

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
4 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
.db.
.db.
1 år sedan

Jävla kossa. Hon spottar på oss Svenska män.
Rent konkret skulle hon behöva en ”redig” en i geggvecket.

Bah.
Tio ruttna lingon.

_DH_
_DH_
1 år sedan

Här känns talesättet ”mata inte trollet” verkligen befogat. Jag menar, exemplaret ifråga är ju uppenbart extremt lågbegåvat, och lever nog endast för att att få uppmärksamhet av detta slag.

Man ska inte bli förbannad när man hör sådana dumheter från en betydelselös person – bara inse vilken defekt person det är fråga om, och ignorera henne. När hon inte får någon uppmärksamhet så kommer hon till slut ta sitt liv, och vi slipper henne. Men får hon uppmärksamhet, så får hon något att leva för, vilket vore beklagligt.

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Förhoppningsvis menade denna pk-dåre ”endast högerextrema vita män” men nog illa det. Jag vill inte ge dessa dåraktiga element vatten på sin kvarn men som representant för Kommunal har hon en skyldighet att försöka hålla sig så neutral som möjligt men ett tips till dig Runcrantz-gå en kurs i svenska språket innan du uttalar dig nästa gång!

Per
Per
1 år sedan

Kan tänka mig att detta bottnar i en viss bitterhet över att hon ser ut som bäst före datumet har gått ut med marginal.