Facebook stänger ner konton på direktiv från Israel

JUDISK MAKT. Facebook och Israel har möten för att diskutera hur man bäst censurerar Israel-kritik.

Facebook, som styrs av den judiske globalisten Mark Zuckerberg, har haft möten med den israeliska regeringen om att stänga ner konton som kritiserar Israel. Detta skriver tidningen The Intercept.

Det var i september förra året som Facebooks representanter hade möte med israeliska regeringspersoner – däribland justitieministern Ayelet Shaked. Nordfront har tidigare skrivit om Shaked, som förutom att vara extremt bosättarvänlig också uppmanat till folkmord på palestinska kvinnor.

Under mötet ska Israel och Facebook ha kommit överens om att tysta och stänga ner konton för palestinier som kritiserar den illegala bosättningen. Shaked har själv uppgett att Israel skickat 158 förfrågningar till Facebook om att ta bort konton med ”uppvigande” innehåll och att det lett till önskat resultat i 95 procent av fallen.

Konton som tagits bort tillhör främst palestinska aktivister och palestinska nyhetskällor. En annan studie visar att 96 procent av palestinierna besöker Facebook för att följa nyheterna, varför censuren av palestinska nyheter lett till att Israel och Facebook bestämmer innehållet åt dem.

Som The Intercept påpekar har Facebook inte tagit bort konton som uppmanar till folkmord på palestinier. Enligt en undersökning från 2015 har det skett en 20-procentig ökning av våldsuppvigling från människor av judisk härkomst på sociala medier. Enligt undersökningen rör det sig om 122 000 användare som uppviglat till våld mot framförallt palestinier med ord som ”mörda”, ”döda” och ”bränn”.

Källa:
Facebook Says It Is Deleting Accounts at the Direction of the U.S. and Israeli Governments

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Jag är glad att jag inte är med i det av judarna styrda facebook då innehållet är så censurerat för att passa judarna.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan
Reply to  Sigfrid

Sigfrid, samma här. När folk som inte är judar med skadeglädje utan att veta går deras ärenden så finns det inget annat sätt än att lämna den judiska censuren.

_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Så med andra ord tar sig judarna rätten att förespråka – och praktisera – folkmord på andra folk. Men dessa andra folk får inte ens påpeka vad judarna gör.

Och tänka sig att det finns de som inte förstår att judarna är huvudfienden… Allt ont (massinvandring med dennas problem, feminism, drogliberalisering (se Ted Goldberg) m.m.) vi drabbas av i dag har åtminstone sitt indirekta ursprung hos dem.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

(((Ondskans))) imperium.

Hell seger!

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Det är mycket beklagligt med Facebook:
– har nästan monopol
– är judiskt som flertal medier
– uppfinnare låt sig luras av juden Zuckerberg
– varje tyskt parti har Facebook-konto. Jag blev spärrad och kan inte öppna konto igen bl.a. efter min kommentar på CDUs sajt: ”Stasi-Spitzel ’Erika’ Angela Merkel ist ein Arschloch!”

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Är det någon mer än jag som kan se skillnaderna?
comment image