Facebook har raderat David Ickes konto

INTERNET. Facebook fortsätter med censuren mot oliktänkande och har nu stängt ner författaren David Ickes Facebooksida, som hade över 700 000 följare.

David Ickes Facebooksida stängdes ner och avpublicerades från Facebook i lördags. David Icke har kommenterat händelsen via sin hemsida:

Facebook påstår att denna nedstängning beror på att vi har brutit mot ett eller flera av punkterna i deras användaravtal. Vi kan dock inte se vilka punkter som vi påstås ha brutit emot. Vi har överklagat beslutet och kommer att hålla er uppdaterade kring vad som händer.

Flera av Ickes böcker handlar om hur den nya världsordningen förslavar mänskligheten vilket inte föll Facebook i smaken.

Källa:
David Icke: The Man: The Legend: The Naked Facebook Censorship. Well? Are we standing for this?

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Monsom
Nybörjare
Monsom
2 år sedan

David är en modig person som gör det han gör. Han har avslöjat en hel del av den konspiration eliten har i de länder de verkar i:
—-Agenda 21 or Agenda 2030 The Plan To Kill You – David Icke – The United Nations Depopulation Plan—

https://www.youtube.com/watch?v=bMeXSlGJZYc

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

david Icke får väl göra som vi andra som fått Facebooksidorna raderade, öppna ett konto på VK.com VK är mycket bättre än Facebook + man blir inte censurerad.

Andre
Nybörjare
Andre
2 år sedan
Reply to  Valhalla

Och gör han det så kommer en del av hans följeskara också att hänga med, vilket är positivt eftersom koncentrationen sanningssökare där är extremt mycket högre. När sanningssökare som vandrar på olika stigar möter varandra så händer det saker.
Man delar världsbild med varandra och fyller i de hål man har.
Detta fenomen verkar uppstå varje gång en känd sanningssökare ”purgeas” från sociala medier. Så det är ju faktiskt något positivt också.

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Nog för att David Icke är lite galen, men han har rätt till yttrandefrihet. Facebook är riktiga taskmörtar som vill begränsa den.

Men han är välkommen till VK, som tack och lov styrs av Putin istället för (((Mordor))).