Fabian Fjälling står upp för yttrandefriheten efter hetsartikel i Expressen

MEDIA. Medborgarjournalisten Fabian Fjälling går till skarp attack mot den judiska kvällstidningen Expressen. Detta efter dagens hetsartikel där systemets orwellianska metoder mot medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen hyllas.

Fabian Fjälling.

Under måndagen publicerade Bonniertidningen Expressen en artikel där diverse myndigheters attacker mot medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen hyllas. Det handlar bland annat om hur Skatteverket efter organisationens förlust av bankonton försöker att driva in skatt av medlemmar som upplåtit sina privata konton åt organisationsärenden, men också om indragna licenser för jaktvapen och systematiska åtal för ”brott mot ordningslagen” efter helt legala flygbladsutdelningar.

Expressens agerande har fått medborgarjournalisten Fabian Fjälling – som själv drabbats av den judiska tidningens hets-journalistik – att reagera starkt. I ett inlägg på Facebook går han till attack mot Expressen, som han kallar för en ”judisk maktorganisation”, samtidigt som han korrigerar flera av tidningens lögner om Motståndsrörelsens och försvarar organisationens rätt till yttrandefrihet.

Nordfront har valt att återpublicera Fjällings inlägg i sin helhet:

Vi har eskalerande problem med organiserad gängkriminalitet, och gängvåldtäkter. Vi har en skola som blir allt mer kaosartad på grund av osvenska värderingar som importerats, kombinerat med den ”svenska” galna liberalismen. I de ”utsatta områdena” har vi flera skjutningar om dagen vissa dagar numera.

Expressen fokuserar dock på den ökande Nazismen.

Eftersom NMR själva säger att de inte vill mörda några judar så vill jag mycket hellre leva i en stat styrd av NMR, än i en Islamistisk stat (där flera ledare och texter sanktionerar mord på framför allt judar, men även andra ickemuslimer). Islamister får dock generösa statsbidrag, kommer in i SSU, kommer in i riksdagen, medan NMR inte ens får marchera i raka led på trottoaren utan att bli trakasserade av etablissemanget. Jag tycker inte att NMR står för ett idealsamhälle, men ett samhälle där NMR förföljs för vad de säger och tycker är definitivt inte ett samhälle jag vill ha. Såvitt jag vet finns det ingen uppmaning till brott eller våld emot meningsmotståndare, annat än i självförsvar, i NMR:s partiprogram. De som tvivlar på den uppgiften uppmanar jag att fråga NMR om saken, och inte Expressen eller någon annan judisk maktorganisation.

NMR har ett fokus på ras som jag tycker är överdrivet, men de har rätt att ha och uttrycka den åsikten.

Islam har en både våldsam historia, och skrifter som uppmanar till våld, men Islam skall vi ha tolerans emot.

Varför skall jag tvingas acceptera att kvinnor går runt i slöja, men samtidigt acceptera att NMR trakasseras så fort de flaggar sin Tyr-runa? Jag ser över huvud taget inte något hot om våld i NMR:s tyrruna, men definitivt ett hot om våld i slöjan.

Slöjan är ett hot för att den tydligt tar ställning för de skrifter som inrymmer våld emot ickemuslimer. Den dag muslimer kommer i majoritet i Sverige finns det stor risk att ickemuslimer ställs inför valet att konvertera eller dö (beroende på vilken gren av Islam som kommer dominera).

Den dag NMR kommer till makten ställs många icke vita troligen inför kravet att lämna Sverige.

NMR kommer med största sannolikhet inte till makten i Sverige. Islam kommer med nuvarande trend att ta makten i Sverige inom ett fåtal generationer.

Sedan kan man fråga sig hur många gängvåldtäktsmän som är NMR-medlemmar, och hur många som är muslimer. Jag skulle tro att de NMR:are som blir påkommna med att gruppvåldta en färgad kvinna omedelbart skulle uteslutas ur NMR:s gemenskap. Som tur är har vi ännu inget ”prejudikat” för att se hur organisationen NMR skulle hantera en dylik situation, och jag skulle vara högst förvånad om vi någonsin får chansen att se det.

Vad gäller de som bekänner sig till Islam så har vi gott om prejudikat på gruppvåldtäktsmän som våldtar svenska otrogna flickor. Tyvärr är reaktionen från det muslimska samfundet inte så kraftfull som man skulle önska.

Muslimska intresseföreningar i Sveriges största fokus borde vara att eliminera det våld muslimer utsätter svenskar för. Det hade varit den enskilt mest effektiva åtgärden för att öka acceptansen för Islam i Sverige (vilket jag visserligen inte vill uppnå).
De flesta muslimska intresseorganisationer är dock upptagna med den ”strukturella rasismen” som svenskar utsätter den muslimska gruppen för. Med det fokuset kommer de muslimska grupperna bara bli allt mer illa omtyckta av svenskar som ser hur våldet exploderat sedan vi öppnade våra gränser för muslimsk invasion.

NMR är en halmgubbe i jämförelse med Islam. Både Islam och NMR har vissa ideer och värderingar som faktiskt skulle göra gott för Sverige, men ser man på helheten så fattas det mycket i båda. Islam är dessutom direkt farlig för ickemuslimer.

Det är väl kanske ingen överraskning att Expressen gör allt för att fövirra sina läsare, men jag ville bara sätta Expressens Nazisthets i perspektiv.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
nordboSnAndreasKarl-Путин ASverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Fjälling är en fantastisk, positiv medborgarkraft. Jag får Bechir Rabani-vibbar. Bör komma att inneha en viktig position i det kommande globalitbefriade Norden hoppas jag.

Sverker
Medlem

Underbart, Fabian och Hanif, ungefär samtidigt! Hoppas det dyker upp några till, för detta är psykologi. Hitintills så har varje uppstickare dykt upp ensam, vilket varit lätta mål för juden. När flera uppstickare syns samtidigt, så är det grymt nära en ketchup-effekt, där mängder av uppstickare vågar sig fram. Det finns många som bara väntar på att få sticka upp, som är heligt förbannade, över hela världen. En sån utveckling fixar inte juden!

Karl-Путин A
Medlem

Fabian är en bra kille och innerst inne är han naturligtvis nationalsocialist. Kanske är det så att han känner sig begränsad av att han har en japansk fru och barn med henne. I ett nationalsocialistiskt Norden tror jag inte att detta skulle utgöra något problem.

Sn
Medlem

Varför tror du att det inte skulle utgöra ett problem? För att han är en man eller? Jag håller inte alls med i alla fall. De som har din uppfattning är bara internet krigare och troll. Ni som godkänner rasblandning. Det är vidrigt.

Andreas
Medlem

Visst är det hedersvärt och rakryggat av Fjälling att stå upp för det fria ordet och vår rätt att verka (i vårt eget land), men det var ett något snårigt resonemang. Vad betyder tex:

”Både Islam och NMR har vissa ideer och värderingar som faktiskt skulle göra gott för Sverige”?

Helt onödigt tillägg. Nordisk revolution utan pardon!

nordbo
Medlem

Fjälling har klätt av Expressen och visat deras rätta ansikte som Nordiska Motståndsrörelsen ALLTID gör.

Fjälling har besökt er radio och det märks att man håller med varann men är ändå en bit ifrån varann gemenskapsmässigt.

Jag tackar för hans arbete men NMR:s arbete är långt större och viktigare.