Extrainsatt Studio Bothnia: Live från Eklunds kök

STUDIO BOTHNIA. Studio Bothnia sände en extrainsatt provsändning för att träna upp en ny producent. I avsnittet diskuterades våldtäkter och den nya samtyckeslagstiftningen.

Eftersom Studio Bothnias ordinarie producent bor en bra bit ifrån programledarna Robert Eklund och Simon Holmqvist finns ett behov av att träna upp ytterligare en producent, som finns tillgänglig mer lokalt.

Därför kommer Studio Bothnia att omkring klockan 16:00 idag sända en extrainsatt provsändning omkring 16:00. I programmet kommer man att diskutera en misstänkt serievåldtäktsman i Skellefteå, den uppmärksammade våldtäktsdomen mot en känd advokat i Stockholm, samt utvecklingen kring våldtäktslagstiftningen med tanke på den så kallade samtyckeslagen.

Med tanke på att det är första gången för den nya producenten ber Eklund och Holmqvist tittarna att ha överseende med eventuellt tekniskt strul.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Grottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

ser redigt mysigt ut där i köket!