EXTRA: Polisen attackerade Motståndsrörelsens aktivister: ”Han låg ner medvetslös och de matade honom i huvudet med batonger … jag vet inte om han lever”

RAPPORT. En rapport inkom nyss att polisen har attackerat Motståndsrörelsens aktivister under kvällen, Radio Nordfront har talat med Pär Sjögren som vet mer.

Aktivist oprovocerat misshandlad av polisen.

Aktivist oprovocerat misshandlad av polisen.

Enligt uppgift är en aktivist slagen medvetslös, och han har även fått mottaga slag från maskerad polis då han varit medvetslös. Enligt Motståndsrörelsens Oscar Bergström låg aktivisten medvetslös och blödde.

Attacken initierades efter att mötesstörare kastat saker på Motståndsrörelsens aktivister. Då passade även polisen på att gå till attack mot de som blev attackerade av mötesstörarna.

Motståndsrörelsens Pär Sjögren säger att polisen gett information om att personen är vid liv, men dessa uppgifter har inte gått att bekräfta.

Lyssna på direktrapporteringen (i efterhand):

Listen to ”Polisen attackerade aktivister ur Motståndsrörelsen” on Spreaker.

Nordfront återkommer då det finns mer information.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments