Expressen med nytt lågvattenmärke – jämställer laglig opinionsbildning med IS-avrättningar

(((BONNIER))). Bonnier-tidningen Expressen tar sin yttrandefrihetshatande agenda till nya bottennivåer när de jämställer Nordiska motståndsrörelsens lagliga opinionsbildning med IS-avrättningar.

Skvallertidningen Expressen, som ägs av den judiska Bonnier-koncernen, har tagit sin yttrandefrihetshatande agenda till nya bottennivåer. I deras senaste alster ondgör sig tidningens Claes Peterson bland annat över hur ”högerextrem propaganda”, vilket enligt judisk makt-terminologin innefattar Nordiska motståndsrörelsens lagliga opinionsbildning, får ligga kvar på Youtube. Direkt efteråt i samma mening nämns filmer av brutala avrättningar från Syrien.

Petersons artikel är överlag kritisk till att de videoklipp från Nordiska motståndsrörelsen som Expressen tidigare lyckats pressa Youtube till att ta bort fortfarande kan ses på videodelningssajten, fast på andra kanaler. Det rör sig till exempel om en film av ett tal av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, som avslutas med en segerhälsning, som tills alldeles nyligen varit laglig men som i ett led i det ökade politiska förtrycket helt plötsligt blivit olaglig. Även en film från när syndikalisten Anders Henriksson blir tillrättavisad efter att ha gått till attack mot Nordfronts kameraman går att se på Youtube, fastän den är belagd med varningstext.

Efter att ha gått igenom hur dessa för Bonnier misshagliga klipp fortfarande går att se på går Peterson helt oironiskt över till IS-avrättningar. Det går nämligen att se filmer på Youtube där den islamistiska terrorgruppen halshugger sina offer, något Expressen tidigare klagat över.

Artikeln avslutas med att den till de nordiska folken uttryckligt fientliga Svante Weyler, som till vardags är ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism, uttalar sin oro över att Youtube inte arbetar övertid för att censurera det som just han anser vara ”kontroversiellt material”.

Källa:
Youtube agerar – men hatfilmerna finns kvar

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • nordbo nordbo says:

  Dödsryckningar från en liten skara självutvalda personer som tillskansat sig en åtalsfri zon mot sig själva i varje land dom parasiterat sig i sen länge. (sionister inkluderat)

  Byggnaderna de vistas i här i väst kan de bara drömma om att skapa själva – innanmätet skall ställas till svars.

 • Caesar-Aurelius says:

  Svante Weyler är även en av de som sponsrar terrororganisationen ”Juridikfronten” – med medlemmar som de svenskfientliga avskummen Johan Nordqvist, Robin Enander, Ludvig Wiklander, Hanna Lundkvist & Martin Tunström – vilka ägnar sig åt att försöka ta livet av svenskar genom att hänga ut dem i de judiska tidningarna så att deras liv därigenom förstörs och så att de blir måltavlor för diverse lågpannat AFA-slödder.

 • Karl A says:

  Ett vanligt knep i judisk media som Expressen, TV4, SVT mfl är att man ägnar sig åt s.k. cirkelbevisning.

  Exempel: Expressen sprider en flagrant på gränsen till sinnessjuk lögn, TV4 citerar den flagranta lögnen och SVT återger den som ”enligt säkra källor”.

  Nästa gång är det SVT som hallucinerar och efter att hallucinationerna valsat runt i (((internmedia))) så presenteras de som fakta enligt säkra källor, på kanske AB eller på självaste SVT.

  När man ägnar sig åt den här sortens verksamhet inom penningbranschen kallas det för penningtvätt och betraktas som ett brott.

  Att tvätta lögner är dock en helt legal verksamhet i Sverige – om man tillhör rätt folkstam.

 • Bra idé; ju mer förtroendet för Bonnier/monopolmedia sjunker ju mer absurda lögner och hysterisk retorik.

  Frågan är vilket segment av befolkningen Bonnier/monopolmedia vänder sig till; uppenbarligen anser man dessa vara mäkta j-la intelektuellt lägtstående.


 • Lämna ett svar