Expressen-krönikör: ”Vi invandrare ska ingenstans”

INRIKES. Expressen har låtit publicera en krönika som proklamerar att rasfrämlingarna är här för att stanna.

Det har under den senaste tiden varit mycket diskussioner kring Svenska Dagbladets ledarskribent Ivar Arpi. Detta efter att denne konstaterat att det i och med det relativa lugn som nu infinner sig i Syrien så bör de syrier som idag befinner sig i Sverige återvända till sitt hemland.

Utspelet – som enligt många svenskar är i linje med sunt förnuft – resulterade i att många vänsterliberaler motsignalerade Arpi.

Blanda annat har den judiskägda tidningen Expressen idag låtit publicera en krönika skriven av rasfrämlingen Ibrahim Alkhaffaji där denne kritiserar Arpis återvandringstweets.

Alkhaffaji – som kom till Sverige från Irak 2004 – menar att retoriken är att likställa med ”högerextremism” och att han själv inte kommer att åka hem ”hur många likes Arpis tweet än får”.

”Mitt tips till Arpi och hans meningsfränder är detta: vänj dig vid oss. Vi ska ingenstans” avslutas krönikan i den judiska tidningen.

Källa:
Jag tänker inte åka tillbaka, Arpi!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausSigfridWäringd´b Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

100% repatriering.
99,9% är ekonomiska parasiter, barnlajvare. Då även många utav dessa har mage att återvända till sitt hemland på semester också. Självklart har vår stat stått för kostnaderna för semestersugna bidragsparasiter. :-)

Bah samt 10 ruttna lingon.

Wäring
Medlem

Det rasfrämmande avskrädet har ju helt rätt: De är här för att stanna. De är här för att nya heterogena samhällen ska uppstå, vilken ursäkt man kommer med för att flytta dem hit (flyktingskäl, brist på arbetskraft m.m.) är helt sekundärt.
Det kanske är att hoppas på för mycket, men artiklar av den här typen skulle kunna få Svensson att inse att det inte finns minsta skäl att visa den minsta respekt mot invandrare. Bara Svensson inte stannar där och stirrar sig blind på symtomen.

Sigfrid
Medlem

Det är bara att lasta dom i containers märkta med vilket land dom ska lossas i och frakta hem dom så fort som möjligt.

Klaus
Medlem

Illuminati-judarna och deras frimurare, kommunister och ”demokrater” bestämmer i Sverige (som i Tyskland). De är mot (nord-)germaner som idiotiskt röstade mot sig själva, d.v.s. för Illuminati-judarna.