Expressen hyllar könsdysfori – kräver ”tredje kön” för alla ”hens”

LÖGNPRESSEN. Den judiskägda kvällstidningen Expressen har intervjuat flera så kallade transpersoner som varken vill ”kalla sig” för ”han” eller ”hon”. Kontentan av reportaget är att hela samhället måste bekräfta deras vanföreställningar genom införandet av ett så kallat tredje kön.

En man som kallar sig Emma Westberg, identifierar sig som transperson, ”icke-binär” och ”genderfluid” och som kräver att bli kallad ”hon” eller ”hen” är en av tre personer som lyfts fram av Expressen i ett nytt politiskt reportage. Syftet är att väcka frågan om att Sverige ska införa ett så kallat tredje juridiskt kön. Samtliga personer som intervjuas lider av uppenbar svår könsdysfori, där exempelvis Emma beskriver känslan av att ”felkönas” – det vill säga att någon kallar honom för ”han” – är som att få ”en kniv i magen”.

Det tredje juridiska könet ska kunna användas av alla som av någon anledning känner en motvilja mot att kallas för ”han” eller ”hon”. Förslaget har under en tid drivits hårt av den i Sverige mäktiga homolobbyn, med draghjälp av judiskägda tidningar från bland annat Bonnier-koncernen.

Expressen har i reportaget även en psykiatriker vid namn Cecilia Dhjene som stöd för att driva sin tes. Dhjene menar bland annat att man inte kan ifrågasätta någons könsidentitet eftersom man inte kan ifrågasätta ”hur en annan människa känner sig inombords”.

— Ibland får jag frågan om det bara är trendigt bland ungdomar att vara queer och att ungdomar alltid ska hålla på att revoltera mot samhället. Det tror jag definitivt inte. Det kanske är en trend att ifrågasätta och söka sitt sätt att vara, men att börja en sån utredning och att regelbundet gå till psykologer, psykiatriker, terapeuter, svara på massa frågor, opereras, ta hormoner, öka risken för hatbrott. Det är ingen enkel resa, menar Dhjene.

Hon tar också upp det faktum att psykisk ohälsa går hand i hand med könsförvirring, vilket bland annat lett till att regeringen avsatt 1,6 miljoner kronor för att ”studera” problemet. Samtidigt har ett förslag lagts om att ”transvården” ska få 80 miljoner kronor extra, med tanke på den explosionsartade ökningen av personer som söker ”vård” för könsdysfori.

Men istället för att hjälpa dessa människor med deras vanföreställningar så förordar Dhjene – kanske föga förvånande – att hela samhället ska bekräfta dem genom införandet av det tredje juridiska könet. Detta, menar hon, skulle ”underlätta många transpersoners liv.”.

— De få undersökningar vi har på icke-binära visar att transpersoner mår generellt dåligt i samhället och i den gruppen mår icke-binära allra sämst. Om samhället säger att det finns ett tredje kön så säger samhället också att de finns, menar Dhjene.

En annan av Expressens intervjuobjekt, en 42-årig man som ”kom ut” som icke-binär för ett par år sedan, kallar sig numera för Isaa vilket ska stå för ”inte som alla andra”. Han vill framstå som både feminin och maskulin, ha rosa naglar och skägg och klä sig i både kjol och kostym.

— Det växlar från dag till dag. Det märker jag direkt på morgonen. Vad det är som gäller i dag. Det kan vara allt från kjol och blus till en kostym, säger Isaa.

Homolobbyn och lögnpressens kampanj för det tredje juridiska könet har varit framgångsrik. I slutet av artikeln skriver Expressen att samtliga riksdagspartier idag är för en utredning i frågan – med undantag för Moderaterna och Kristdemokraterna. Sverigedemokraterna ”kan tänka sig” en utredning, men vill då även att man utreder hur kön ska ”definieras” ur ett ”bredare perspektiv”.

Källa:
Att leva i ett tredje kön – när samhället bara har två

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
RokvikenLingonetChristian HamiltonJan HjelmSimon Holmqvist Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

Nackskott. Nu.

_DH_
Medlem
_DH_

Människoförstörande galenskap – det enda syftet med detta är att leda in människor i fördärv, så att de lättare kan kontrolleras (och förgöras).

Hmm, apropå detta: ”Emma beskriver känslan av att ”felkönas” – det vill säga att någon kallar honom för ”han” – är som att få ”en kniv i magen”.”

Men det hindrar inte dessa blaskor från att kalla människor ”nazister”? Trots att ingen av de som kallas det godkänner detta epitet? Och att de då associeras med mordiska monster i usla judiska filmer och spel?

Grottbjörnen
Medlem

precis, jag känner mig som svensk och när folk säger att det inte finns något svenskt så blir jag sårad, jag kräver en lag för det nu!

on topic, javisst är det så, de är ute efter att göra befolkningen så splittrad och full av sjukdomar så att deras förmåga att göra motstånd blir så låg som möjligt…kolla på all skit i form av tex. ”konst” och film som producerades i tyskland på 1920-talet och tidigt 1930-tal

Leif
Medlem

Herregud, hur långt ska tramset få gå?! Stefan Löfven, jag upplever mig själv som en riksdagsman inombords. Här är mitt kontonummer där ni kan sätta in mitt arvode. Annars kommer jag att må mycket dåligt…

Karl-Путин A
Medlem

Själv upplever jag mig som Stålmannen. Att bli felkönad när jag går omkring i mina trikåer känns som att få kryptonit nerkörd i halsen. Nu vill jag att samhället hjälper mig så att jag kan flyga runt månen på 30 sekunder så att folk äntligen respekterar mig för min rätt att få vara den jag är.

Pierre
Medlem

Och fortfarande är själmordsstatistiken på dessa pedohjon OyVeyhög.

Grottbjörnen
Medlem

hela samhället måste anpassa sig till att inte kränka en grupp som är under 1% av befolkningen

Den-Kristne
Medlem

Sinnesjukt! Död åt HBTQP!

Lotta
Medlem

Dessa mentalsjuka ’varelser’ borde uppsöka närmsta psykakut ögonaböj.. 😬

Simon Holmqvist
Redaktör

I dagsläget är det ju bara skadligt för dem. Psykiatrin har ju som inställning att man ska bekräfta könsdysforin genom att ge dem hormoner eller genom operationer snarare än att hjälpa dem.

Rokviken
Medlem

Anser att detta är barnmisshandel. Barnen riskerar i vuxen ålder att ta sitt liv. De läkare som behandlar och uppmuntrar till denna förvandling hos dessa barn är medbrottslingar och bör få ett kännbart straff samt deras föräldrar.

Grottbjörnen
Medlem

de kan gå till Harald Nyborg och köpa ett rep också, eller kanske en kniv så kan de göra operationen själva

Jan Hjelm
Medlem

För dessa könsförvirade räcker det med ett kort läkarbesök. Där får de visa upp vad de har mellan benen. När läkaren konstaterat vilket kön personen har så får de en uppmaning:

– Sluta larva dig och Väx upp för fan. Behöver du bekräftelse på att du finns – gör något med ditt liv som är värt att bekräfta. Kräv inte att bli respekterad, livet funkar inte så. Gör något av livet som gör att andra respekterar dig. Skaffa dig sedan en partner av motsatt kön och bilda en familj.

Karl-Путин A
Medlem

Ett halvårs drogfri vistelse på ett uppfostringsläger i skogen med hårt kroppsarbete och bra svensk husmanskost skulle göra människor av de flesta av de här snedseglarna.

Christian Hamilton
Medlem

Förbaskat bra svar Janne. Du pekar på bästa för receptet för dessa förvirrade själar. Vanligt sunt bondförnuft är det som gäller, livet är inte svårare än så.

Rokviken
Medlem

Kloka ord. Det är sorgligt att se på nära håll hur en ensamstående kvinna med hjälp av staten får ett barn.Och som dessutom uppmuntrar barnet att vara något annat än flicka eller pojke. Ett övergrepp som i värsta fall slutar med självmord. Kanske det också ingår i Kalergiplanen?

Lingonet
Medlem

Kalla expressen det de egentligen är, fittor!
Vänsterpittor, judehoror.

Grottbjörnen
Medlem

jag tror varken dom har fittor eller nåt annat, de är väl hens allihop