Expressen hänger ut nationella med namn och bild – möts av folklig kritikstorm

FOLKET MOT ETABLISSEMANGET. Den judiska tidningen Expressen har fått massiv kritik efter att ha hängt ut brottsmisstänkta nationella som försvarat sig mot en vänsterpöbel.

Den judiska tidningen Expressen väljer idag att hänga ut sju medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen som är misstänkta för att ha misshandlat vänsterextremister i Lund den 1 juni 2019. Rättegången inleddes under förmiddagen.

Vänsterextremisterna hade under dagen provocerat nationalsocialisterna samt stört den lagliga flygbladsutdelningen genom att skrika slagord med hjälp av megafon samt åsiktsregistrera människor som deltog i diskussioner på platsen. Efter ytterligare provokationer utbröt en konfrontation som satte stopp för trakasserierna.

En minnesvärd bild från konfrontationens efterspel.

Valet att hänga ut personer som endast är misstänkta för brott har fått massiv kritik bland användare på Twitter.

Svarstråden fortsätter på samma sätt ännu mycket längre. Aktivisterna får även stöd för att ha stått upp mot vänsterextremister.

Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Sebastian Elofsson – som själv är en av de misstänkta – menar att rättegången är politiskt motiverad.

Aktivisterna som står åtalade, inklusive mig själv, agerade i självförsvar mot en samling vänsterextremister. En hotfull situation uppstod och vi agerade därefter. Och även om rätten sedan skulle hävda något annat så står vi ändå fast vid vårt agerande.

Hela rättegången är befängd. En skenrättegång mot politisk opposition arrangerat av en stat som mördar sitt eget folk genom massinvandring och mångkultur.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
2 månader sedan

Satans mass media

Peter
Nybörjare
Peter
2 månader sedan

Jo tack, jag vet minsann hur dessa (((svin))) beter sig, speciellt (((Häxpressen))) och (((Aftonhoran))) , jag väljer att avsluta min kommentar där innan jag säger för mycket!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 månader sedan

I den nu pågående ”Nazist-rättegången”, där sju helt oskyldiga svenska män hängs ut med namn och bild av den judiska slasktidningen Expressen:

– HÄR, en av de påstådda brottsoffren, soya-pojken och den så kallade ”målsägaren” Mikael Mery Karlsson!

Per Mikael Mery Karlsson 19880715-XXXX, doktorand på Genusvetenskapliga institutionen i Lund, är 31 år och bor i en hyresrätt på 45 kvm i Linero, Lund tillsammans med Anna Klaar. Han fyller 32 år den 15 juli 2020.

comment image

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?w=wall-157237914_4577

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 månader sedan

comment image

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 månader sedan

comment image

Wäring
Nybörjare
Wäring
2 månader sedan

När man slänger ett getöga på den översta bilden så kan man lätt få för sig att det är någon av alla dessa tiggande zigenarkärringar som samlar ihop sina plastpåsar och är klar för dagen, men det är alltså en röding som hjälper en annan röding.