Expressen förfasas över svenskars radikalisering: ”Minns när bara nazister skrek folkförrädare”

INRIKES. Expressen har publicerat en krönika som uttrycker fasa över svenskars radikalisering.

Det är Expressen-journalisten Lars Lindström som har skrivit en krönika om hur han förfasas över utvecklingen i Sverige. Det handlar dock inte om våldtäkter, skjutningar eller strypt yttrandefrihet, utan om hur svenskar radikaliseras.

Bland annat oroar han sig över att ”extremt invandringskritiska röster” vill ha en etniskt baserad befolkningsundersökning.

Lindström saknar dock helt förståelse för detta. Eftersom Sverige ännu inte upplevt en samhällskollaps, ett inbördeskrig eller en islamisk diktatur är läget gott i landet, menar han. Därefter tar han upp att fler svenskar tar efter Nordiska motståndsrörelsens slagord om att makthavare är folkförrädare.

”Åh, jag minns en tid i vår stolta nation när bara organiserade nazister skrek ’folkförrädare’, hävdade att Sverige håller på att ’byta ut sitt folk’, och var besatta av att rangordna människor och avgöra vilka som är värda att få finnas till.

Nu kan den högerextrema myten om ’folkutbytet’ uttryckas varje dag i sociala medier av såväl till synes normala fejkprofiler som kommunpolitiker och till och med avhandlas i motioner i riksdagen.

Även de gamla kraven på återvandring plockas fram ur arkiven och börjar poppa upp som ett gångbart alternativ i den invandringskritiska huvudfåran.” skriver Lindström.

En av de som kan ha inspirerat Lars Lindströms krönika är Svenska Dagbladets skribent Ivar Arpi, som på senare tid kritiserat invandringen inte utifrån endast en ekonomisk eller religiös grund utan även en demografisk sådan.

Källa:
Jag minns en tid när bara nazister skrek ”folkförrädare”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Ding-DingEthnyJimAnders JonssonSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Jag hoppas att du mår dåligt och förfasas rejält Lars Lindström för du är en riktigt äcklig folkförrädare!
Du har sålt dig till media och systemet likt en billig hora i nattens mörker!

Anders Jonsson
Medlem

Det fanns en tid när JUDE-tidningar som Expressen inte tilläts sprida sin giftiga dynga, en tid när JUDARNAS lakejer och folkförrädare (sådana som Lars Lindström) lyste med sin frånvaro på viktiga samhällsfunktioner såsom offentliga medier:

I det nationalsocialistiska Tyskland.

HS!

Jim
Medlem

Lars Lindström!
Låt mig citera Pär Öberg.
”Byt arbetsgivare, för det vänder nu”!

Ethny
Medlem

Lars Lindström – folkförrädare! Bara för att det inte är skrivet på pappret att landet är invaderat- att det inte pågår ett folkutbyte, inte heller några rasliga motiverade brott gentemot etniska svenskar eller någon samhällskollaps så betyder det inte att det ändå inte sker för det. Detta just för att det inte dokumenteras eller uppmärksammas då förrädare som du inte rapporterar sanningen utan försvarar det som pågår istället. Detta för att folk som du, Lars Lindström, som stödjer det folkmord som sker gentemot oss pga er antivita propaganda som påstår något helt annat. Hur förklarar ni de antivita brott såsom… Läs mer »

Ding-Ding
Medlem

Vi kan ju börja säga Volksverräter istället om det låter bättre…