Expo publicerar karta till DFS-lokalen

VÄNSTEREXTREMISM. Efter att vänsterextremister hotat att bränna ner huset Det Fria Sverige nu köpt in avslöjar Expo husets exakta plats.

Den svenskfientliga underrättelsetjänsten Expo publicerade idag en karta som tydligt visar vart Det Fria Sveriges (DFS) nyinköpta hus ligger.

Tidigare har vänsterextremister i Lund attackerat ett DFS-möte. Och när Expo skrivit om ”Svenskarnas hus” har deras vänsterextrema följare skrivit att man ska elda ner huset, vilket DFS påpekar i ett uttalande där de ondgör sig över Expos publicering:

Idag har den vänsterextrema tidskriften Expo gått ut och “avslöjat” var det som ska bli Svenskarnas hus ligger. Detta är samma Expo som när de senast skrev om Det fria Sverige och Svenskarnas hus fick kommentarer från sina följare om att de skulle bränna ned huset.

Att Expo nu går ut med detta, trots att vi sagt att vi vill vänta med offentliggörandet tills vi genomfört en del arbete, går inte att tolka på annat sätt än som en signal till de som önskar sabotera för Det fria Sverige och Svenskarnas hus.

Vi har därför vidtagit ett antal säkerhetsåtgärder, vilket kombinerat med att vi sedan dag ett har sett till att vara ordentligt försäkrade gör att vi kan sova gott om natten.

Om lokalen utsätts för sabotage den närmsta tiden kan man alltså misstänka att det är tack vare Expos helt onödiga publicering av lokalens exakta plats.

En av kommentarerna som i skrivande stund är publicerad på Expos Facebook-sida där artikeln delats.

Expo opererade själva tidigare från ett hemligt kontor och flera av deras medarbetare har skyddade hemadresser.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LudvigRobin Nordlund Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Robin Nordlund
Medlem

”Flera av föreningen Det fria Sveriges företrädare har bakgrund i nazistiska organisationer […] och driver aktivt påverkansarbete genom poddar och artiklar på sajten Svegot.”

Och vad gör inte Expo om än driver påverkansarbete? Som om massmedia heller inte har någon påverkansoperation… Det är bara att skratta åt dessa fån!

Ludvig
Medlem

Vänstern blev visst lite inspirerad när deras bästa kompisar brände upp Charlie Hebdos kontor.