Expo i panik – stödet för Finspång-memen växer

FINSPÅNG. Expo börjar nu oroa sig över att Finspång-memens växande styrka.

Daniel Poohl noterar i en orolig artikel på Expo att allt fler människor stödjer tanken om Finspångrättegångarna:

I Finspång, menar de, ska ”folkförrädarna” stå till svars för ”allt elände de åsamkat det svenska folket”. Rättegångarna syftar på de krigstribunaler som man menar ska äga rum i Finspång i framtiden, efter att ett hårt slag ägt rum i en sandbunker vid den lokala golfklubben.

Enligt Poohl har Finspångs-memen gått från att spridas av Nordisk alternativhöger och Nordiska motståndsrörelsen till att nu också spridas av mer populistiska invandringskritiker. Mer specifikt hänger Poohl ut två nyckelpersoner från Ledarsidorna.se som skämtat om Finspång på Facebook.

Poohl är så pass kränkt över att människor vill att han och hans gelikar ska ställas till rätta för sina brott att han skriver ”invandringskritiker” inom citattecken, antagligen för att antyda att personerna han kritiserar egentligen är rasister som borde veta hut. Problemet för Poohl är dels att Expos moraliska kapital är kört i botten efter att Expo-profilen Alex Bengtsson förra året pekades ut som en alkoholiserad våldtäktsman, dels att allmänheten är trött på vänsterextrema moralpoliser utan humor.

Just att det är svårt att förtrycka människor som ägnar sig åt humor skriver Poohl också om i sin artikel:

Kanske skulle de säga att allt är ett skämt. Det är ju trots allt tanken med den här typen av propaganda – att den ska erbjuda en bekväm reträtt för den som inte har ryggrad nog att säga att den egentligen håller med nazisterna.

Kanske säger de att jag, och alla andra som inte låter sig luras av skämttricket, saknar humor.

Men hur roligt är det egentligen? Den som ägnat bara en timme åt att försöka begripa vad vit makt-rörelsen är ute efter inser att fantasin om ”finspångsrättegångarna” är mer än ett skämt. Det är, bokstavligen talat, på blodigt allvar.

Detta skriver Poohl som annars driver tesen att ”vit makt-rörelsen” inte är ett hot mot samhället. Antingen försöker Poohl spela mer kränkt och rädd än vad han egentligen är, eller så inser han att vindarna håller på att vända och att det snart är 2022.

Källa:
Daniel Poohl: Så sprids nazisternas mordfantasier

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MickeOscar PerssonKarlAndreasCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Kanske skulle de säga att allt är ett skämt. Det är ju trots allt tanken med den här typen av propaganda – att den ska erbjuda en bekväm reträtt för den som inte har ryggrad nog att säga att den egentligen håller med nazisterna.

Säger Daniel Poohl som inte har ryggrad nog att våga stå för sina åsikter och sitt svenskhat, utan lever med skyddad identitet och försörjs av en kriminell (((antisvensk organisation))).

Daniel ligger nog sömnlös på nätterna över att Åsensbruk inte ligger särskilt långt från Finspång (och som om vi inte hade glömt).

Karl-Путин A
Medlem

Inger Pohl Bechara (Daniels mamma) Bor i Åsensbruk, 56 år Inger fyller 57 år den 7 juli och har namnsdag 9 oktober. Inger är yngre än genomsnittet i området Medelåldern bland de som bor i området är 58 år. Jämför man med Sverige i övrigt är gifta par, 65+, överrepresenterade i området. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter. I Ingers område tjänar man mindre än andra svenskar Här är medelinkomsten 17 448 kr, vilket är 36% lägre än genomsnittet i Sverige.… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Daniels moster; Gunilla Poohl (märkligt att bägge systrarna har plockat bort ett ”o” från sina efternann)

https://www.facebook.com/gunilla.poohl/photos

https://www.hitta.se/gunilla+viola+pohl/dals+rostock/person/xP-noJJJJA

_DH_
Medlem
_DH_

Finspång, finspång, du kära lilla by
En dag så kommer du få den stora äran
att se alla förrädarna hänga under din sky
När alla som förrått vårt land kommer vara illa däran

Äsch, hade tänkt att jag skulle dikta ihop något nytt för just detta, men det blev svårt att undvika influeras av Nothungs vackra sång ”Drömmen om lyktstolparna”, så jag gav upp.

Pierre
Medlem

Fool är en fullkomligt vidrig ursäkt till människa.

Caesar-Aurelius
Medlem

Finspångs Golfklubb

50 ÅR 1965 – 2015 Den självklara mötesplatsen – här är det nära till allt!

Finspångs golfklubb erbjuder en golfbana med 27 hål av olika karaktär i en trivsam miljö.

Bo direkt vid banan i välutrustade 4-bäddsstugor med garanterade starttider.

BLI MEDLEM NU – FÅ GRATIS INTRÄDE TILL DE KOMMANDE RÄTTEGÅNGARNA

http://www.finspangsgk.se/

Andreas
Medlem

”There won’t be enough lamp posts…”

Karl
Medlem

Kill!

Oscar Persson
Member
Oscar Persson

”Men hur roligt är det egentligen? Den som ägnat bara en timme åt att försöka begripa vad vit makt-rörelsen är ute efter inser att fantasin om ”finspångsrättegångarna” är mer än ett skämt. Det är, bokstavligen talat, på blodigt allvar.”

Klart som fan att det är på blodigt allvar, om du stödjer folkmord på mitt folk så ska du stå till svars för detta också din äckliga folkförrädare! Folkförrädarnas glansdagar är över och vi närmar oss med stormsteg dagen då rättvisa ska skipas för Nordens folk!

Karl
Medlem

Tänk den dag när vi har kommit till makten och dessa satar får stå till svars för vad de har gjort. Den dagen kommer.

Micke
Medlem

Blir en stor seger när expo avslöjas med sina otillåtna register över folk och deras åsikter