Expo hänger ut erkänt intellektuell författare som ”antisemit”

HETSJAKT. Efter att i månader jagat författaren och till och med gjort ett hembesök vid mannens bostad valde Expo för några dagar sedan att hänga ut en svensk författare som rasist, sexist och ”antisemit”.

Det är den erkänt intelligenta, belästa och språkligt begåvade svenske författaren som skriver böcker och artiklar under pseudonymen Nikanor Teratologen som Expo nu vill skandalisera. Teratologen är bland annat känd för boken Äldreomsorgen i övre Kågedalen (1992) som blivit en kultbok som översatts till både norska och engelska samt framförts som radioteater och riktig teater på Turteatern i Kärrtorp. Men författaren har också skrivit ett flertal andra böcker och har skrivit kulturartiklar för ett flertal svenska kulturtidningar. Expo skriver:

Romanen Äldreomsorgen i Övre Kågedalen är skriven av Nikanor Teratologen. Detta är givetvis en pseudonym och ganska snart efter utgivningen uppenbarades författarens egentliga identitet – en okänd ung man […].

Romanen blev en slags skandalsuccé. Dess utbroderade, dialektalt präglade, fantasifulla språk beundrades av recensenterna, även om många av dem hade reservationer inför innehållet. Ofta noterades författarens uppenbara beläsenhet.

Sex år senare kom uppföljaren Förensligandet i det egentliga Västerbotten. Men först under det tidiga tvåtusentalet skedde Teratologens egentliga litterära genombrott. Aforismsamlingen Apsefiston blev en succé, ytterligare två titlar har följt. Samtidigt har författaren skrivit andra texter, översättningar och recensioner i litterärt välrenommerade fora som BLM, Ord & Bild och Res Publica.

Det Expo nu påstår är att mannen bakom pseudonymen Teratologen också skriver på Flashback under pseudonymen Ezzelino. Ezzelino var fram tills att han slutade att skriva om politik en av Flashbacks mest begåvade och uppskattade kritiker av judisk makt och andra samhällsproblem. Expo vill framställa Ezzelino som ”besatt” av judar och har sammanställt några trådar han startat:

Diskussionstrådar om judar som Ezzelino startat är: ”‘Förintade’ judar vid makten i stalinistiska marionettstater”, ”‘Israeliska’ och ‘diasporajudiska’ hatkampanjer mot de skandinaviska folken”, ”Den rasist-judiska lusten att förinta”, ”Judar och knarksmuggling”, ”Judar och vapensmuggling”, ”Jude-bolsjevikiska statskupper år 1919”, ”Judisk-sionistiska ‘intellektuella'”.

Faktum är dock att Ezzelino har skrivit över 27 000 inlägg på Flashback och diskuterar ett väldigt brett spektra av ämnen förutom judefrågan.

Expos bevis för att den populäre författaren skriver under pseudonymen Ezzelino är att sionisterna på Expo samlat in information som läckt från Flashback och hittat en e-postadress som användes för att registrera Ezzelino-kontot på Flashback. Den e-postadressen har i sin tur gått att med stor säkerhet koppla till författaren, vilket gör att Expo vågar hänga ut författaren trots att denne inte erkänt att han ligger bakom Flashback-kontot.

Att det är juden Jonathan Leman som är en av författarna till uthängningsartikeln kanske inte är någon stor överraskning. Dråpligt nog väljer expoiterna också att ta med ett citat från Ezzelino där denne konstaterar att de politiskt korrekta inte kan argumentera för sin sak och därför vill hänga ut anonyma dissidenter:

De politiskt korrekta och folkfrämmande opinionsbildarna saknar all erfarenhet av att föra verkliga diskussioner där de sakligt och med verifierade faktauppgifter i ett makroperspektiv tvingas argumentera för sin dåliga sak. De avskyr i sann STASIanda även anonymiteten, dvs. svårigheten att vid debatter på ett ställe som Flashback kunna straffa dissidenter genom att utnyttja sin mediamakt till att få den oliktänkande socialt stigmatiserad, avskedad etc.

Källa:
Rasideologen i övre Kågedalen?

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Torulfsdothir says:

  Glåpord och fängelsedomar är systemets enda motargument mot sanningssägare. Som vanligt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +79 (av 79 röster)
 • Vansinnigt hur mycket tid dessa judar ägnar åt att efterforska kritiker. Men det är ju en religiös plikt för dem att döda alla med avvikande åsikt – budet om att ”utrota Amalek”. Amalek är den judiska arvsfienden, och blir judarna mäktiga nog kommer de säkerligen börja avrätta oss såsom de gjorde i Sovjet. Får bara hoppas svensken vaknar och reser sig innan vi hamnat i sådan position.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +52 (av 52 röster)
 • Påläst says:

  Mord, lögn och bedrägeri är judesvinets melodi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +44 (av 44 röster)
 • NewsAgency says:

  att judar=Globalism-NWO-ZOG är väl ingen hemlighet idag och att judar helt öppet förespråkar ”white genocide” bla Barbara Spectre+ och otal andra är också känt. Häng ut EXPO som antivit-antieuropeisk org vilket de faktiskt är.
  Se mer om judars önskan om ”white genocide” här:
  –Quotations In Support Of White Genocide–
  https://www.darkmoon.me/2015/quotations-in-support-of-white-genocide/
  http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/whites.htm

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +33 (av 33 röster)
 • Antisemit är ett toppbetyg.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +55 (av 57 röster)
 • ”De avskyr i sann STASIanda även anonymiteten,” – fast när det gäller dem själva så gömmer de sig fegt bakom skyddade identiteter, som chefredaktören Daniel Poohl.

  Varför vågar de inte möta dem som de förföljer och hånar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 30 röster)
 • Armanenschaft says:

  så låt oss hänga ut en radda med genocida judar – deras citat speglar deras inre ”väsen”, deras psykopatisk lust och mordlystenhet på det ariska ädla fröet. Detta är bara vad som har sagts i offentlighet, tänk vad de läspar och jiddrar om bakom stänga dörrar..

  http://www.renegadetribune.com/when-is-it-enough/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +26 (av 26 röster)
 • Micke says:

  Har spekulerats i säkert 10 års tid huruvida. Nikanor Teratologen är densamme som Ezzelino. Man saken är att det saknas bevis allt är bara spekulationer, inget mer. Skulle den välkänt folkskygge Teratologen vilja då skulle han
  mycket väl kunna stämma EXPO för förtal (och troligtvis ha en stor chans att vinna en eventuell rättegång).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 25 röster)
  • Aktivist says:

   Fast läser man vilka bevis Expo har så har de ju rätt så mycket substans för sitt påstående och ”ryktet” stämmer ju antagligen. Att inga medier vågat skriva om det hela tidigare beror väl på att det behövts bevis av det slag som Expo nu hittat.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -7 (av 7 röster)
 • Johan Liljegren says:

  Naturligtvis är det brist på argument, bakom Expos agerande…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 20 röster)
 • Expo och Robert Aschberg har alltig varit mina hjältar.när han var trolljägare och skulle slå in skallen på rasister o antisemiter.så före slog jag att dom skulle byta ut statyn med tanten med handväskan som slog skinn skallen i huvudet mot Robert Aschberg som staty lätt fram åtlutad med bollträt lätt upp kört i rövhålet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • Libra says:

  Gojernas riksförbund skall bara hålla käft och inse att de är körda.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -4 (av 10 röster)
 • Vipera berus says:

  http://www.radioislam.org/judemakt/bilder/Paulina_Neuding-Jonathan_Leman.jpg
  Någon kanske har lust att skicka den hära bilden på Jonathan Leman och Paulina Neuding till Jonathan Leman ? och påminna honom om ”zog” och ”nwo” februari 2009. Till skillnad från Expo som kokar sopa på en spik som vanligt så har vi århundraden av material som bevis mot Jonathan Leman och hans folkstam ljusskygga verksamhet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • senaste says:

  Svin som Leman och Aschberg är egentligen väldigt små, rädda typer som behöver en hel världsordning i ryggen för att känna sig trygga (men inte ens det räcker), hela deras verksamhet och leverne genomsyras av denna rädsla.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 18 röster)
 • Hottis says:

  Välkommen i klubben; den växer så det knakar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • Prince of darkness says:

  Förstår inte vad problemet med dom här patetiska expokräken är egentligen.. Dom sitter i någon bunker någonstans, trycker livrädda och tror att dom är CIA..
  Ser ni dom som ett reellt problem så dra fram dom i ljuset så man kan stampa på dom som små kackerlackor dom är?..
  Gör mot expo som dom gör mot er.. Kartlägg dom, gör hembesök och skriv om dom för hela Sveriges befolkning.. Hela deras patetiska livshistoria, ut i etern med den.. Dom får se om tillbakakakan smakar lika bra..😈

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • Martin Bergman says:

  Haha! Ezzelino var briljant – men hade ingen aning om att det var Teratologen. Trodde snarare att det var Jonas de Geer. Hans skickliga formuleringar och enorma beläsenhet fick mig att titta närmare på vilka bevis det egentligen fanns för ”förintelsen”. Nordfront borde engagera honom som skribent eftersom han skriver så jävla vasst!

  Att det skulle vara JDG som står bakom pseudonymen ”Ezzelino” är ju orimligt då Ezzelino uttryckt starkt hedniska och anti-kristna åsikter. Självfallet skulle Ezzelino vara välkommen som skribent på Nordfront då han besitter ett stort kunnande och en språklig kreativitet som få kan mäta sig med.

  /Redaktionen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 19 röster)
 • Nu kommer fler till oss

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Kerstin says:

  Det låter som en intressant författare. Då kanske man ska ta och skaffa hem hans böcker.

  Böckerna finns att köpa på hans förlags hemsida:

  http://www.vertigo.se/forfattare/nikanor-teratologen/

  Men böckerna är ju lite speciella och provokativa, vilket man får ha i åtanke så att man inte förväntar sig något annat.

  /Redaktionen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Arier says:

  Ad-hominen divisionen av ZOG slår till igen, ingen rast ingen ro.

  Hur vore det att sakligt bemöta argumenten från dessa ”anti-semiter”, ”rasister”, ”hatare” och inte minst alla dessa ”nazister”!?? Men med sanningen och naturen som deras ständiga fiender så går naturligtvis inte det. Utan då återstår att ge sig på personen och spela på känslor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • Revelj says:

  Saknar Ezzelino på flashback. Hans hundraprocentiga analyser och redogörelser kring den eviga plågan har upplyst och väckt upp många nyfikna själar. Hoppas att han ansluter sig till motståndsrörelsen. Skulle kännas tryggt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Ohlendorf says:

  Expo utgörs av kriminella avskum. Men på wikipedia hyllas Expo som en trovärdig källa. En av Expos förkämpar på wikipedia år signaturen Dnm (http://sv.wikipedia.org/wiki/Anv%C3%A4ndare:Dnm) som IRL heter Daniel Nyström och är kommunist, HBTQ-aktivist och bög.

  Blogg: http://blogg.vk.se/dalnym/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 13 röster)
  • Johan Liljegren says:

   Wikipedia är inte heller en trovärdig källa, när det gäller politik. Där används alltid förstärkningsord, när nationella, konservativa eller högerorienterade organisationer skall beskrivas. Vänsterextrema partier och organisationer, blir aldrig benämnda med starkare begrepp än ”far left”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 8 röster)
 • Tycker inte Nordfront borde göra kopplingen mellan Flashback användare och person så tydlig.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Linda says:

  Anser att Ezzolinos inlägg på Flasjback är väl värda att botanisera bland! Vore verkligen kanon med en sådan realistisk skribent här på Nordfront.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Robin says:

  Teratologen har även översatt Nietzsches verk Så talade Zarathustra, vilket jag är oerhört tacksam över. Han har gjort ett otroligt jobb!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Warhead says:

  Mitt bästa Ezzekino-moment:
  http://i.imgur.com/WOJYUaY.png

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Anonym says:

  Vad heter han redaktören på Expo? Är det inte Pär Poohl han heter?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • bibblan brinner says:

  Jag trodde inte ens det existerade litteratur eller författare som inte på ett eller annat sätt var betalade av juden eller som skrev om judarnas situation. Jag slutade helt läsa böcker på 90-talet då varje bok verkade vara av en jude eller betalad av en jude eller handlade om en jude.
  Som alltid verkar det intressanta dölja sig uppe i norra delen av vårt land och Kåge-boken borde ju bli film. Ser framför mig en svensk film som blir en motsvarighet till ”American Psycho”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Knasen says:

  Nikanor Teratologen = Sten Niclas Birger Lundkvist

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikanor_Teratologen

  Ezzelino på Flashback.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Vad lustigt, jag köpte två av hans böcker förra veckan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *