Expo erkänner: ”Motviljan mot Sveriges förfall har rasbiologisk grund”

INRIKES. En Expo-journalist säger att svenskars oro för landets förfall grundar sig i etnonationalistiska tankar.

Den somaliske Expo-journalisten Bilan Osman skriver idag på Twitter att ”paniken” över det förändrade och försämrade Sverige grundar sig i etnonationalistiska tankar.

”Det som skrivs om just nu, paniken som uppstår över en ”förändrad stadsbild” är fö det antirasister talat om länge. Att rasistiska föreställningar inte handlar om ekonomi, ”systemkollaps”, allmänt missnöje osv. Det handlar om att människors blotta existens provocerar” skriver Osman i sitt första av många inlägg.

Hon skriver vidare att två av tre sverigedemokratiska väljare enligt en undersökning helst vill ha etniska svenskar som grannar. Undersökningen backas delvis upp av en annan studie, som hävdar att 48 procent av det socialkonservativa partiets väljare anser att människor kan delas upp i olika biologiska raser.

”Rasistiska föreställningar går givetvis bortom SD, men undersökningarna ger också en bra bild av vad som driver rasismen: en längtan efter ett homogent samhälle” fortsätter hon.

Hon hävdar därefter att etniskt homogena nationer ”testats x antal ggr i historien” men som ”alltid slutat i total förödelse”.

Slutligen skryter den muslimska somaliskan om att hon är tillsammans med en jude och att hennes barn således kommer att fira både judiska och muslimska högtider, samt att många svenskars vardag ser ut så här idag. De som inte vill integreras i det ickesvenska Sverige kan ”käka snabbmakaroner i resten av sitt liv”.

Urval av tweets:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Ding-DingWäringPålästLingonetCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Vilken kaxig idiot! Problemen och oron har i många fall rasbiologisk grund-ja men alla som ifrågasätter det nya Sverige(U.S.A 2.0)har inte en rasbiologisk grund. Jag blir så jävla trött på alla ”intellektuella pk-idioter”som hela tiden ska spela ut rasistkortet så fort massinvandring, ”mångkultur” eller det nya Sverige kommer på tal, speciellt när det i nästa andetag inte finns några raser och alla är lika!? Mångetniska samhällen har aldrig fungerat i längden och till slut kollapsat, inte homogena stater där man har känt samhörighet med varandra och därför samarbetat. Anledningen till att Tredje riket föll var ju på grund av att… Läs mer »

J.N.
Medlem

Exakt! Sverige kollapsade ju först när det blev mångetniskt. Men det har hon förbisett, låt ”Bilan” falla.

Jan Hjelm
Medlem

Somaliskan i huckle som tränger sig före i kön på affären med ”Inte fesstå” som anledning, mannen som ställer sig 1 dm från mig och pratar arabiska med mycket hög röst. (Jag förstår inte arabiska bättre för att det skriks fram. Och parfym är ingen ersättning för tvål och vatten.

Jag känner mig verkligen utlämnad och ensam ute i centrum. Parkbänkar på torget, alla är upptagna av utlänningar. Biblioteket, där törs jag mig in, det är en smått kaotisk ungdomsgård.

Den här mardrömmen måste få ett slut. Alla exempel jag stöter på i vardagen bekräftar bara mina fördomar och cementerar min rasism.

Caesar-Aurelius
Medlem

Oavsett försvinner inte ett mångkulturellt samhälle av sig självt.

Helt osannolikt, men judens kushun-madrass har ju faktiskt helt rätt här.

Vi hade råttor i ladugården och inte fan försvann de av sig självt. Vi fick ha ihjäl dem.

Lingonet
Medlem

Hell seger!

Påläst
Medlem

Hon bekräftar forskningen som visar att somalier har låg IQ. Kanske yrar hon om etniskt homogena negersamhällen.

Wäring
Medlem

Apan använder matargumentet. Så 2010!!
Nej, ett mångkulturellt samhälle varken skapas eller försvinner av sig självt, men vi ska krossa det totalt, det är endast en fråga om tid.

Ding-Ding
Medlem

Svenskar integrera sig i sitt eget land? Nej då dör jag hellre hundra gånger. Med nöje.