Expo: ”Det finns inga svenskar – alltså kan de inte bytas ut”

FAKE NEWS. Genom att definiera svenskar som alla som föds i Sverige och icke-svenskar som alla som föds utanför Sverige försöker Expo ”bevisa” att det inte pågår något folkutbyte.

George Soros finansierar massinvandringen till Sverige och samtidigt underrättelsetjänsten Expo, som påstår att massinvandringen inte är något problem.

Den storfinansfinansierade underrättelseorganisationen Expo försöker ge sig in i debatten om befolkningsutbytet i västerländska länder. Kanske föga förvånande menar Expo att det hela är en ”högerextrem myt” som kan motbevisas med siffror.

Expo konstaterar att 18 procent av alla människor i Sverige är födda utomlands, enligt siffror från SCB. Detta utgör enligt Expo hela den icke-svenska delen av befolkningen eftersom ”[k]ategorin ”utländsk bakgrund” görs inga prognoser för av SCB”.

När man hävdar att ”svensk” betyder ”människa född i Sverige” ökar förstås den svenska befolkningen med varje ny person som föds, medan den icke-svenska delen endast ökar med hjälp av invandring. På så sätt lyckas Expo ”bevisa” att det även fortsättningsvis kommer att finnas fler svenskar än icke-svenskar i Sverige.

Expo menar vidare att rapporter såsom nederländska Gefiras – som pekar på att etniska svenskar inom kort kommer att vara en minoritet i Sverige – inte är tillförlitliga. Detta eftersom det enligt Expo inte finns några etniska svenskar:

Men Gefira skriver också uttryckligen att vad de räknat på är antalet ”infödda vita svenskar”, en godtyckligt definierad kategori som bygger på den felaktiga idén att det finns människoraser, inklusive en vit ras.

Man menar att etniska svenskar är en ”egen, oklart definierad underkategori av Sveriges befolkning” som Gefira ”uppfinner” och försöker räkna på ”som om den vore isolerad från resten av folket”.

Slutsatsen man drar är alltså att svenskar inte existerar som etnisk grupp, utan endast består av individer som föds inom landets gränser och att dessa även fortsättningsvis kommer att vara i majoritet så länge inte flera miljoner människor som är födda i andra länder bosätter sig i Sverige.

Källa:
Nej, svenskar riskerar inte att bli i minoritet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Anders Jonsson says:

  Alla som jobbar på och för Expo är kriminella statsterrorister mot etniska svenskar. Dom är ägda, betalda och stödda av JUDE-makten, och måste straffas…HÅRT!

 • Wäring says:

  Det är en uppmaning till folkmord och de bör straffas med döden.

  • Anders Jonsson says:

   Jag tycker att ett relativt skonsamt dödsstraff (typ hängning eller giljotinering) är ett ganska milt straff för dessa terrorister som hatar det svenska folket. Det får dom vara nöjda med. Vi är ju ändå civiliserade människor.

 • Expo glömmer en liten detalj, svenskar är vita, därmed inte sagt att man måste ha 100 % svenskt DNA, många av oss är blandade med andra vita europeiska DNA, tydligen så har jag själv ca 40 % norskt ursprung,
  = 100 % Nordisk ;)

  Om man läser FNs kriterier för folkmord, så är det slående nära att ett sådant pågår i Sverige och Europa.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkmord
  (Observera bilden i artikeln)

 • Klaus says:

  Om alla människor får svenskt medborgarskap så är de självklart inte etniska svenskar, bara juridiska, dvs de har t.ex. rösträtt i Sverige. Det skulle den dummaste kommunisten och afrikaner förstår (men det intresserar dem inte, de får pengar och lägenhet utan att jobba). Folkutbyte sker faktiskt genom att Bilderbergers svartsjuka ockupationsregering håller gränser öppna för ras- och kulturfrämlingar, ger dem svenskt medborgarskap och binder dem juridiskt till Sverige. Ras- och och kulturfrämlingar kan därmed bestämma i Sverige och slutligen över och mot det etniska svenska folket. EXPOs bastarder är dumma svartsjuka psychopater.
  Skulle alla människor få kinesiskt medborgarskap så är de inte (etniska) kineser.

 • Om en kattunge föds i ett stall,…
  Är det en häst då ??

 • Axel Eriksson Axel Eriksson says:

  Exakt samma felaktiga analys som Erik Ullenhag gjorde när han skulle ”krossa” olika ”myter” för några år sedan.

 • Slipsen says:

  ”Den felaktiga idén att det finns människoraser”. Är de helt lobotomerade eller?
  Det är ju ett vetenskapligt faktum sedan flera hundra år att människan är en ART som består av olika RASER med olika färger, förutsättningar och generella intelligenskvoter.
  EXPO är äckliga förrädare som mycket väl vet att de arbetar för och är finansierade av globalisterna och deras våta dröm om en sammanslagen värld utan gränser, vett och sans som består av ljusbruna, lobotomerade zombier som är lätta att styra!

 • Freke says:

  EXPO har nu definitivt bevisat att de består av fullständiga idioter

 • Bah.
  Återigen visar de sitt antisvenska ansikte.
  Det strängaste straff som medicin rekomenderar jag.


 • Lämna ett svar