Expo ”avslöjar” att nationalister får bidrag från EU

EUROPA. Efter att Expo ”avslöjat” att Alliance for Peace and Freedoom får bidrag av EU har svenska politiker och medier gått på krigsstigen.

apf front

För några dagar sedan gick Expo ut med ett ”avslöjande” om att nationalistiska Alliance for Peace and Freedom (APF) får 3,68 miljoner kronor av EU. Egentligen är detta inte ett riktigt avslöjande utan bara dåligt maskerad agendasättande journalistik då APF med flera varit helt öppna med att de blivit beviljade bidragspengar.

APF får sina bidrag i egenskap av att vara erkänt som ett paneuropeiskt parti. Med i rörelsen finns bland annat den forne BNP-ledaren Nick Griffin från Storbritannien samt Roberto Fiore från Italien. Även Stefan Jacobsson, tidigare partiledare för Svenskarnas parti, har en framstående position inom APF.

— Jag tycker att det är fruktansvärt pinsamt och jag tycker att det är otäckt att vi är med och finansierar den här typen av verksamhet, säger Marita Ulvskog (S) till Expo.

Ulvskog ska ha kallat till krismöte med sin partigrupp i EU-parlamentet för att diskutera hur de ska göra för att säkerställa att deras meningsmotståndare inte får ta del av några EU-pengar.

Källa:
EU ger miljoner till högerextrema

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

47 Kommentarer till "Expo ”avslöjar” att nationalister får bidrag från EU"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Ericstockholm
Gäst
Nybörjare
Ericstockholm

Haha ska dom säga som plundrar gamla döingar på deras sista tillgångar som inte har skrivit ett testamente!

Excalibur
Gäst
Nybörjare
Excalibur

Glöm inte heller att Kerstin Brunnberg var med och delade ut fyrahundratusen kronor år 2013 till Expo i egenskap av styrelseordförande i statens kulturråd. Samtidigt hade hon även en stol i Expo på samna gång.

Brage
Gäst
Nybörjare
Brage

Inget fel i detta

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Visst är det fint hur det den ”fina” demokratin ändrar om spelreglerna när det ”inte passar”? (jmf med hur barn är)

55
Gäst
Nybörjare
55

Orkar inte

Cedermark
Gäst
Nybörjare
Cedermark

Något helt annat: Jag tror att det var Pär Sjögren som skrev att det skulle komma en ny Fånghjälpen tröja i Kärrtorp-version. Någon som kan svara på ungefär nä’r den kommer att finnas hos förlaget?

Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Fruktansvärt pinsamt och otäckt att personer som Ulvskog sitter i den svenska regeringen. Hoppas att hon gör en Anna Lindh snart.

Distrikt södra länken
Gäst
Nybörjare
Distrikt södra länken

Varför får expo hållas?

A
Gäst
Nybörjare
A

Det är en judisk makt- åsikts- och underrättelseorganisation.

Andra judiska maktorganisationer som både får hållas och leva på svenska skattebetalare är bl.a. PAIDEIA, WIZO, SKMA och Judiska Centralrådet, som naturligtvis alla hyllar det mångkulturella förfallet i Sverige.

A
Gäst
Nybörjare
A

Personuppgiftslagen, PuL, gäller naturligtvis inte för underrättelseorganisationer som Expo.
http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/

Johan Liljegren
Gäst
Nybörjare
Johan Liljegren

För att vi lever i en bananrepublik!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

….säger Marita Ulvskog

När i h-e är det dags att bomba bort den ickeproduktiva gigantiska folkförrädiska kostnadsmassan

Det är ärliga strävsamma plikttrogna svenska arbetsmyror som föder dessa as

Vi skulle kunna ha ett helt annorlunda samhälle

Jag sätter mitt hopp på Putin

Libra
Gäst
Nybörjare
Libra

Expo: Identitetslösa gojers riksförbund, grundad av idioter för idioter.. Fega antivita kräk.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Jude-marxistiska Expo vill inte ha konkurrens vare sig om bidragspengar eller åsikter. Det är så den här maffian jobbar, gapar och gormar högt för tysta allt motstånd. Utvecklingsstörda lakejer som Ulvskog hakar förstås bara på.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund
Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Jonas Sjöstedt och terroristen Abdullah Öcalan:

https://www.youtube.com/watch?v=5FytAWYXBCA

conservare
Gäst
Nybörjare
conservare

PKK är väl en terroristorganisation närmast för turkar (och för de som vill ha Turkiet i NATO)..Turkiet är inte så snälla med sina minoriteter.

Kalle Kula
Gäst
Nybörjare
Kalle Kula

När JAG blir miljardär skall jag bara ge bidrag till nationella partier och samtidigt gnälla på andra miljardärer som ger bidrag till andra partier än nationella..sådetså!?

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Oj…vilket scoop EXPO!

Vilka skarpsinniga grävande journalister som lyckas avslöja helt offentliga uppgifter, som helt följer EU:s regelverk därtill..

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf
https://petterssonsblogg.se/2016/04/16/vansterextrema-expo-ar-upprorda-over-bidrag-till-hogerextremism/#comments På initiativ av Mona Sahlins, skänkte regeringen, dvs. Svenska staten 5 miljoner kronor vid stiftelsens ”Artister mot nazisms” bildande. Dessa har pumpats in i Expo och som tack är nu Mona Sahlin styrelseledamot. Nedan siffror är inhämtade från respektive organisations hemsidor. Bidrag – mer än 38 miljoner kronor 2001-2003: 2,2 miljoner kronor från Allmänna arvsfonden. 2002-2005: 1,1 miljon kronor från ”Artister mot nazister” (statligt understödd stiftelse). 2002-2006: 3,5 miljoner kronor i EU-bidrag för samordning av ”RAXEN”. 2005: 30 000 kronor från Centrum mot rasism. 2006: 20 000 kronor från Stockholms läns landsting. 2006: 75 000 kronor från Kulturrådet 2006-2010:… Läs mer »
Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

När det kommer till partier som tycker ”fel” så ska helt legala bidrag stoppas och dessa ska motarbetas på alla sätt tydligen. Dagens moderna Europeiska demokratiska politik i praktiken. Hyckleri är ett annat ord.
Jag tycker att det är skrämmande att hycklande, antivita politiker får sitta och styra oss mot våran egen undergång.

antiziggism=positivism
Gäst
Nybörjare
antiziggism=positivism

Hur många miljoner får extremnationalisten-zionist-agenten Barbara Spectre för sin antivita verksamhet i PAIDEIA här i Sverige?? Eller ”Forum för Levande Historia”???

Alexander
Gäst
Nybörjare
Alexander

Expo består av ett gäng kriminella AFA-iter!

röret
Gäst
Nybörjare
röret

Otäckt, säger hon.
Ärligt talat, för de som förstår innebörden av APF’s logga, så tänk att motsatsen till vad den står för alltså INTE skulle vara otäckt.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Hur ska man tolka loggan?

Jag gissar att den föreställer Zeus bortförande av Europa (vilket slutar med att Europa våldtas)

Den andra associationen man får är väl kvinnan som rider ett odjur i Johannes uppenbarelse..i den kontexten så är symbolen ett tecken på ondska och en tidsmarkör för Jesus snara återkomst.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Zeus-tjuren förde Europa till Kreta. Ett av deras tre barn var kung Minos av Kreta. Den tidens kretensare anses ha varit ett för-indoeuropeiskt folk, men deras språk är inte uttytt ännu. I den kretensiska ”Minoiska” kulturen ingick att unga män och kvinnor utförde akrobatiska konster på ryggen av tjurar.
Efter det ”Minoiska” Kretas undergång, genom naturkatastrof och/eller krig, så tog Hellenerna över landet.

A
Gäst
Nybörjare
A

Samtidigt fiskar den judiskt ägda tidningen Göteborgs-Posten i ”grumliga vatten” genom att hylla nationalstaten. Syftet är naturligtvis bara att kapa oppositionen och få nationella att återvända till de utvalda partierna, men man undrar ändå varför inte Expo reagerar – bara för att hålla skenet uppe. De utvalda tror tydligen att vi är helt urblåsta.

http://www.gp.se/ledare/lars-tr%C3%A4g%C3%A5rdh-nationalstaten-%C3%A4r-v%C3%A4gen-fram%C3%A5t-1.190940

Excalibur
Gäst
Nybörjare
Excalibur
NA
Gäst
Nybörjare
NA
Paneuropeiskt parti. Gyllene Gryning har iaf. varit med i APF. Gyllene Gryning har tagit officiell ställning mot Kalergi-planen. Ordet Paneuropeiskt om det funderas över PEU så låter det som något fruktansvärt. Paneuropeiskt parti. Det är väldigt luddigt där. Länken till Bonniers äckliga sida funkar ej. Är APF något som vill motverka att PEU:s plan på en European-Asian-Negroid rotlös kristen slavras som ska vara som ”Napoleon” under en judisk adel som styre? Eller är APF emot den? Tänkte så att det inte är något med Sharia och Europeisk-Asiat-Negroid kristen slavras krafter som båda arbetar mot varandra och båda är skit. DVS:… Läs mer »
NA
Gäst
Nybörjare
NA

Eller är AFP för den? Skulle det stå.

NA
Gäst
Nybörjare
NA

APF*

NA
Gäst
Nybörjare
NA

Karl Marx skrev Das Kapital också.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

”The APF maintains contacts with ”conservative” circles in Russia and supports the policies of Vladimir Putin, especially in the Ukraine crisis. It maintains friendly relations with the Syrian Baath Party government. The party also maintains contacts with the ex leader of the French National Front, Jean-Marie Le Pen.” (Wikipedia)

Jo, Gyllene Gryning är med, liksom Kotlebas Peoples Party Our Slovakia och tyska NPD.

Att de får EU-bidrag är väl för att partiet uppfyller vissa formella krav. Jag tror inte att EU skänker pengarna med glädje.

Svinpälsarna i Expo såg väl helst att EU frångick alla regler.

NA
Gäst
Nybörjare
NA
Per Engdahl hade vissa synpunkter som han idag förmodligen skulle Erkänt var misstag kände inte kände till en del hemligheter om vad EG skulle betyda som Olof Palme kände till EG och höll tyst om. Per Engdahl pratade om EG som någon Europeiska Gemenskap som han ej var negativ till, men inte positiv till att det skulle bli en Union. Olof Palme höll tyst om det han kände till om att EG skulle betyda flytta makten till Bryssel. Att Per Engdahl ej kände till detta gjorde att han var lite positiv till EG. Nyliberalismen tyckte han verkade konstig och lät… Läs mer »
NA
Gäst
Nybörjare
NA

Bra! Då verkar APF fortfarande vara en bra rörelse iaf.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa
trackback
Nybörjare

Look here for more:

[…] What web host are you the usage of? Can I get affiliate hyperlink to your host? I wish web site loaded up as quickly as yours lol[…]

trackback
Nybörjare

Find more there:

[…]I am now not sure where you are getting your info, however good topic.[…]

trackback
Nybörjare

…Trackback: More Informations on that topic

[…]I am not positive where you are getting your info, however good topic.[…]

trackback
Nybörjare

http://www.girlkc.com/

[…]Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?[…]

trackback
Nybörjare

觀看色情肛門

觀看色情肛門

trackback
Nybörjare

…Take a look for more Information on that topic

[…] What host are you using? Can I am getting your associate link on your host? I want site loaded up as fast as yours lol[…]

trackback
Nybörjare

…Websites you should visit

[…]The total glance of your site is great, let smartly as the content![…]

trackback
Nybörjare

…Websites you should visit

[…]The overall look of your website is excellent, let neatly as the content material![…]

trackback
Nybörjare

beylikdüzü escort

Beylikdüzü escort sitesi http://findachef.net/

trackback
Nybörjare

…Links

[…]Wow, superb weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?[…]

trackback
Nybörjare

…[Trackback]

[…]Wow, superb weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?[…]

wpDiscuz