Explosion på tågstation i Hamburg

TYSKLAND. En sprängladdning har detonerat på en tågstation i Hamburg. Enligt uppgifter spreds skruvar och spikar vid detonationen. Ingen person har hittats skadad.

Tysk polis har spärrat av tågstationen.

En sprängladdning har detonerats av polis på en tågstation i Hamburg. Enligt den tyska tidningen Bild blev polisen tipsade om ett misstänkt föremål, varpå perrongen på tågstationen evakuerades.

Det mystiska föremålet var en plastpåse, som placerades ut av en okänd man när han klev av ett av tågen vid 17.30-tiden. När föremålet detonerades spreds det både spikar och skruvar av explosionen.

Ingen har för tillfället blivit gripen. Mannen som placerade ut föremålet är fortfarande på fri fot men polisen har dragit igång en stor polisjakt för att försöka hitta honom.

Nordfront har tidigare skrivit om en julmarknad i Tyskland som blev evakuerad efter ett misstänkt explosivt föremål. Föremålet innehöll bland annat spikar. Om det finns någon koppling är dock oklart.

Källa:
Sprengsatz explodiert in Hamburger S-Bahnhof

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Veddel är ett gammalt klassiskt turkområde. Inget ställe där man stannar en mörk natt för att tanka bilen.

Karl-Путин A
Medlem

Här är förresten en kul turkhistoria som jag hörde i Tyskland, på originalspråket:

Wer sind die nettesten Menschen der Welt? — Die Türken. Die kommen immer gleich mit 3 Leuten und fragen ob du ein Problem hast.

Karl-Путин A
Medlem

*vad doo gjora her har doo problem mannen?