Exiltyska gripen i Tyskland för åsiktsbrott

ÅSIKTSBROTT. Den kanadensiska revisionisten Monika Schaefer har gripits i Tyskland under vad som liknar godtyckliga former. Just nu hålls hon isolerad från omvärlden i ett säkerhetshäkte, enligt uppgifter från hennes bror.

Monika Schaefer har sitt ursprung i Tyskland, men är kanadensisk medborgare.

Den tredje januari greps den kanadensiska violinisten och före detta Green Party-kandidaten Monika Schaefer under ett besök i Tyskland. Hon var på plats som moraliskt stöd under ett rättegångsliknande förhör av den tyska juristen Sylvia Stolz, gällande dennas medverkan vid en konferens på temat yttrandefrihet. Det var också i samband med detta förhör som Monika kom att gripas.

Fru Stolz är känd för att sensationellt ha blivit dömd till tre och ett halvt års fängelsestraff efter att ha utfört sin plikt som advokat i domstol när hon försvarade den kände historikern Ernst Zündel. Zündel dömdes 2007 till fem års fängelse för ”förintelseförnekelse”.

Efter 45 minuters förhör av Stolz avbröt förhörsledaren förhandlingarna med en oplanerad paus, under vilken Monika greps. Försedd med handfängsel leddes hon ut ur salen av tre beväpnade vakter. När Monika invände att hon var en fri kanadensisk medborgare, svarade förhörsledaren skarpt: ”Hade du velat vara fri, skulle du ha stannat i Kanada”, allt enligt Monikas bror Alfred Schaefer.

Brodern har i videosamtal över Internet berättat att Monika har placerats i säkerhetshäkte, och att det inte finns några möjligheter att komma i kontakt med henne. Den troliga förevändningen till gripandet torde vara hennes vitt spridda YouTube-video som är en gripande ursäkt till den tyskfödda modern. Under sitt liv fick modern utstå kritik från dottern för de hemskheter som den äldre generationen påstås ha orsakat judarna i Tyskland under andra världskriget. Monika Schaefers postuma ursäkt innehåller en beskrivning av hennes nyvunna insikt i att påståendet om det tyska folkets förintelse av judar är en lögn.


Det uppmärksammade klippet från 2016 där Monika Schaefer ber sin mor om ursäkt.

Alfred Schaefer kommenterar det skandalösa gripandet med att agerandet är ett depserat drag från eliten som börjat tappa greppet om det officiella narrativet.

— Den judiska eliten har blivit så rädd för det globala uppvaknandet kring det judiska förtrycket, att de med desperata åtgärder slår ned på varje dissident. Monikas video har förstört effekterna av åtskilliga satsade miljoner i kampanjpengar för att upprätthålla lögnen om förintelsen av sex miljoner judar under andra världskriget”, menar Alfred.

Han menar sig dock välkomna det inträffade, som han tror kommer att få allt fler människor att vakna upp till hur världen verkligen är beskaffad.

— Framtida generationer kommer att använda denna händelse som ett exempel på de häxjakter som pågick under 2018. Denna händelse hjälper folk att se de större sammanhangen i dagens politiska situation där judarna attackerar hela den europeiska vita rasen, säger Alfred Schaefer och fortsätter:

— Judarna har använt lögnen om förintelsen på dem för att dölja deras mord på tiotals miljoner av de bästa tänkbara människorna i Sovjetunionen. Dessa var våra bröder och systrar i Europa. Denna utrotning av vita har återupptagits i och med massinvasionen av främlingar till Europa och Amerika. Gripandet av min syster innebär att uppvaknandet till dagens realitet kommer att skyndas på. Istället för att ha tystat min systers budskap, har de med sitt onda beteende förstärkt det.

Alfred säger att Sylvia Stolz’ advokat har sett en lista som åklagaren använder, en lista med namn sammanställda av judiska lobbyister och som används för att peka ut människor som är föremål för sionistiska ansträngningar att åtala dem för ”antisemitism” och ”förintelseförnekelse”.

Efter att den kanadensiska grenen av B’nai B’rith, som närmast kan betecknas som en frimurarliknande hybrid av judisk lobby- och terrororganisation, hade angivit syskonparet, står både Monika och Alfred Schaefer på denna lista. Detta bevisas av ett dokument sammanställt inom ramen för European Jewish Congress’ (EJC) analyser av ”samtida antisemitism och rasism”. Värt att nämna är att EJC är en tung judisk instans utan formell makt i EU, men med avgörande inflytande på EU:s politik, vilket inte minst visas i gripandet av Monika Schaefer.

Alfreds påstådda ”brott” är enligt honom själv att ha medverkat i en video där han för CODOH (Kommittén för Öppen Debatt om förintelsen) gett sin syn på varför han tycker att man i ett fritt samhälle självfallet ska få lov att öppet diskutera de historiska skeenden som har utspelat sig, inklusive den så kallade ”förintelsen”; och även för att ha hållit i kameran och publicerat videon med systerns ”förintelseförnekande”. Efter publiceringen av videon genomförde polis en husrannsakan under vilken hans datorutrustning konfiskerades. Det senare bekräftas av EJC:s dokument.

Alfred Schaefer menar avslutningsvis att han välkomnar att de ”i ett fritt samhälle, orättfärdiga och skändliga politiska fängelsedomarna” blir allt mer uppmärksammade av media och därmed även av allmänheten.

Se videosamtalet där Alfred Schaefer medverkar:

Källa:
Antisemitism Worldwide – General Analysis Draft (EJC)
Committee for Open Debate on the Holocaust (CODOH )

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
JohnAndré DevecseriKlausSimon HolmqvistVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Alfred Schaefers ord som Nordfront citerar om gripandet av hans syster gör mig så otroligt glad och hoppfull: ”Den judiska eliten har blivit så rädd för det globala uppvaknandet kring det judiska förtrycket, att de med desperata åtgärder slår ned på varje dissident. Monikas video har förstört effekterna av åtskilliga satsade miljoner i kampanjpengar för att upprätthålla lögnen om förintelsen av sex miljoner judar under andra världskriget” Detta är sant och underbart. Det börjar skaka under de (((utvaldas))) fötter. SANNINGEN om JUDE-makten och dess lögner och manipulationer uppenbaras för fler och fler människor för varje dag. Nu är det dags… Läs mer »

Holger
Medlem

Monika Schaefer var en pusselbit i mitt uppvaknande. Saknar ord vad detta patrask har gjort mot dig. Jag hoppas som artikeln tror att systemets och dess arkitekter är så desperata och denna förbannade lögn om ”förintelsen” uppdagas och att det strängaste straff ska utdelas till alla som har förmedlat denna lögn.

Monika Schaefer, din kamp är inte förgäves. En dag skall du få den hederbemärkelse du förtjänar.

Fimbultyr
Medlem

Det är av yttersta vikt att vi tänker igenom varje steg framåt och agerar vist!
Internet är den nya ”gatan”.

Det är också oerhört viktigt att inte skada andra, absolut inte fysiskt, men inte heller finansiellt, socialt, anseendemässigt etc..

Vi behöver på alla sätt assistera våra vita bröder(speciellt Germanska nationalister), överallt i världen på de sätt som vi kan!!

ansch
Medlem
ansch

Fimbultyr, du låter som en riktig hanrej med ditt eviga tjat som alltid är orelaterat till artiklarna du kommenterar under.
Du verkar propagera för samma (((beteende))) som bibeln med sitt fjanteri om att älska sin nästa oavsett dennes beteende och alla människors lika värde.
Naturen premierar den starke som kämpar för sin rätt att överleva, inte den som är den största hanrejen.
Fatta att segern är viktigare än den (((moral))) du propagerar för. Annars kommer vi att dö ut.

Simon Holmqvist
Redaktör

Jag kommer att börja radera dina kommentarer om du inte håller dig till ämnet framöver. Vi har hört nu, förmodligen hundratals gånger, att du är mån om våra fienders hälsa, anseende och pengar och att du tycker det är etiskt att vara en tönt. Ingen har missat det.

Men kommentarsfältet är en plats för seriös diskussion. Läs mer om våra regler: https://www.nordfront.se/kommentarregler

Håll dig till ämnet nu.

Anders Jonsson
Medlem

Jag undrar om denne Fimbultyr är en riktig person? Det skulle vara intressant att veta vem det är?

Om Fimbultyr finns, tror jag att han är JUDE, röding eller liberal.

Fimbultyr
Medlem

Hej Simon och övriga inom NMR.
Bra att området har gått hem, även om det inte är förstått!
Ni kommer att förlora och förlora stort om ni inte tar till er vad jag skriver. Era attityder till våld och laglöshet som många av era kommentarer representerar är direkt farliga. Och representerar en undermänisko-karaktär.
Vad värre är, ni kommer att dra hela den Germanska världen med er i fallet.
Jag kan inte annat än hoppas att ni ska lyssna!

Simon Holmqvist
Redaktör

Vi sysslar inte med ”våld och laglöshet”, men vi är inte heller pacifister som drar sig för att slå tillbaka hårt på den som attackerar oss.

Du har rätt till din åsikt, men kommentarsfältet är en plats där en specifik text ska diskuteras sakligt och utifrån dess innehåll, inte en propagandakanal för enskilda aktörer att upprepa samma sak gång på gång på gång.

Då kan du starta en blogg eller skicka in en insändare till redaktionen@nordfront.se om du vill föra fram ditt budskap.

Fimbultyr
Medlem

Ok, tack för din feedback!
Universum är byggt på en moralisk grund, den som bryter mot ”Dikes heliga lag”, drar ofrånkomligen straff över sig och sina närmaste. Differensen emellan ”moral” och seger är inte så tydlig! De står närmast i ett beroendeförhållande till varandra. Den som vill långsiktigt segra, behöver också vara moralisk!
Moralisk betyder här märmast ”sharing”, samt lagenlighet!

Caesar-Aurelius
Medlem

European Jewish Congress (EJC), den judiska lobbyorganisation som sammanställt listan på vita personer som ska Förintas i Europa och övriga Världen, leds av Viatcheslav Moshe Kantor, som inte är vilken *censur* som helst! Utöver att han är ordförande i European Jewish Congress (EJC), är han även ”President of the European Council on Tolerance and Reconciliation (ECTR), President of the International Luxembourg Forum on Preventing Nuclear Catastrophe, President of the World Holocaust Forum Foundation (WHF), Chairman of the European Jewish Fund (EJF), Deputy Chairman of Yad Vashem, President of the Russian Jewish Congress, Chairman of the Policy Council of the World… Läs mer »

Henrik
Medlem

Denna hjältinna är modigare än majoriteten av vårt folks män. Skärpning folkkamrater och följ hennes exempel, var stolta och bli aktiva i rörelsen!

Sverker
Medlem

Alla andra gånger som folk vaknat och kört juden på porten, så har det varit lokalt och utspritt i tid, så dom undkom och kom tillbaka starkare. Nu sker uppvaknandet globalt och samtidigt, så denna gången blir sista gången för den evige juden.

Jakob
Medlem

Hennes bror Alfred uppmuntrar folk till att skriva en rad till henne som stöd. Adressen är:

Monika Schaefer
Schwarzenbergsstrasse 14
815 49 München
Germany

Vera
Medlem

oh nej, hade ett långt telefonsamtal nyligen. rar och trevlig. den judiska diktaturen är ett mål som måste bekämpas och upplysas om innan de har alla i sitt grepp igen som under Weimarrepubliken. det är inte synd om dem – Svenska regeringen och media har den tendensen att aldrig fråga efter orsaken till antisemitismen och den s k. främlingsfientligheten utan håller dem om ryggen med alla möjliga daltande ursäkter och angriper våra varningar med beskyllningar och lögner.

n
n s. k. främlings

Klaus
Medlem

Monika Schaefer är född i Kanada. Videon är framstående och speglar hennes lättnad efter hon förstod sanningen om förintelsen, att det aldrig hände och följaktligen ingen visste om det. Videon är värt att sprida i hela världen.
Stasi-agent ”Erika” Angela Merkel är medlem i den israeliska orden B’nai B’rith. Västtyskland (BRD) övertog DDR ekonomiskt, men politiskt är det omvänt. Merkel är Erich Honeckers (mer passande Walter Ulbrichts) efterföljare.

André Devecseri
Medlem

Hon har även gjort en tysk version av videon (hon kan tyska, om än med svag engelsk brytning) som dock blockerats i Tyskland och vars kommentarsfält tagits bort https://www.youtube.com/watch?v=EzDuq2-Mir4&bpctr=1515695271

John
Medlem

Kanada är ökänt för sin behandling av politiska dissidenter. Bland annat konfiskeras politiskt inkorrekta böcker som köpts från USA av tullen och destrueras vilket bekostas av beställaren. Regimen har även tagit barn ifrån föräldrar med av regimen icke godkända politiska åsikter för att de skall uppfostras till lydiga medborgare som inte ifrågasätter någonting. I Kanada härskar ondskan, demonkratin.