Europa Blues – av och för sjuka hjärnor

Perversa och verklighetsfrånvända filmer där nationalsocialism sammankopplas med mord, tortyr, sexslaveri och liknande är ingenting ovanligt för Hollywood och resten av den judiska underhållningsindustrin. Till Sverige kom denna sorts filmer via filmatiseringarna av Stieg Larssons böcker. Senaste filmen med sådana teman är Europa Blues.

Europa Blues spelades in 2011, släpptes på DVD i mars 2012 och kommer att visas i SVT hösten 2012.  Filmen är baserad på kriminalromanen med samma namn. Boken är i sin tur författad av Jan Arnald under pseudonymen Arne Dahl. Arnald är litteraturkritiker på Bonnier-tidningen Dagens Nyheter.

Handling
En gammal judisk man vid namn Scheinkman, som är en överlevare från ”förintelsen”, blir brutalt mördad på en judisk kyrkogård. Polisen misstänker ett rasistgäng men upptäcker att det ligger något annat bakom det. Mordet knyts ihop med två andra fall, försvinnandet av sex ryska kvinnor från en flyktinganläggning och den döda kroppen av en man upphittad på Skansen. 

Filmen arbetar med att förmedla en demoniserad bild av nationella. I en scen används bl.a. nationalsången som en metod för att ingjuta skräck i invandrare genom att ett gäng vardagliga unga svenska män sjunger sången (samtidigt som en i gänget knäpper upp skjortan och visar hakkorset han har tatuerat på bröstet). Efter att ha utsatt invandrare för ondskan av ”Du gamla – du fria” drar gänget vidare och skändar judiska gravar på den kyrkogård där Scheinkman senare blir mördad. Detta leder till att polisen tar in och förhör en av männen ur gänget. 

Angrepp på Motståndsrörelsen?
Förutom att den rasistiske gärningsmannen utmålas som korkad gör poliserna narr av en tatuering som denne har, ett lejon med armborst. En symbol som förknippas med Svenska motståndsrörelsen. Poliserna påstår att lejonet med armborstet är en av judarnas äldsta symboler, underförstått att det är judarna som har fört in symbolen i Europa. Även här tycks inspirationen ha hämtats från Stieg Larsson. Det var nämligen Larsson som lanserade denna teori under sin tid på stiftelsen Expo. Teorin är för övrigt falsk, något som Nordfront kommer att återkomma till.

Sexslavar, nazistprofessorer och experiment
Filmen spinner även vidare på organiserad brottslighet. Maffian har i filmen slaktat kvinnor för att de flytt från prostitutionen. Den döde mannen på Skansen visar sig vara deras hallick och mordet på Scheinkman är deras verk. Maffians gudfader visar sig vara en gammal nazistprofessor som arbetade på ett ”forskningscenter för smärta” där man utförde hemska experiment på judar. Scheinkman är egentligen också en professor som har arbetat på forskningscentret men som har stulit en judes identitet. Filmen utvecklar sig till en överdriven massa av osannolika omständigheter.

Efter tre timmar av propaganda som kretsar kring ”nazister” som urinerar på gravstenar, judaslejon, sexslavar, tortyr och experiment kan vi konstatera att filmen Europa Blues skrivits varken av eller för friska människor. Nordfront ger filmen bottenbetyget fem davidsstjärnor av fem möjliga.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

23 Kommentarer till "Europa Blues – av och för sjuka hjärnor"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Ej längre ett fan
Gäst
Nybörjare
Ej längre ett fan

Trist, en av mina idoler har sällat sig till de judeprostituerade.
Magnus Samuelsson.
Sista gången jag talade om denna man med beundran..

b
Gäst
Nybörjare
b

Skärp dig. Han är ju skådis för fan och gör bara sitt jobb och han har säkert noll koll på judefrågan. I likhet med 99% av befolkningen.

Ernst
Gäst
Nybörjare
Ernst

Polispropagandan verkar gå igen även i denna ”svenska” film. Skummade igenom skitfilmen lite snabbt. Magnus Samuelsson (vad fan gör han i en film?) är med i den scen där de gör sig löjliga över Lejonsymbolen. Efter detta kommer den vanliga machosnutpropagandan där förhörspersonen blir hotad med våld om han inte tjallar på sina vänner. Detta är återkommande i hollywood-filmer men även i svenska filmer så som Beck-filmerna där den ”tuffa” ”hjälten” Gunvald spöar upp ”buset”. Ren jävla propaganda för att sälja idén om att polisbrutalitet och tortyr under förhör är häftigt och ballt.

Ernst
Gäst
Nybörjare
Ernst

Tänk på att man i USA (efter åratal av indoktrinering) har lyckats få folk att acceptera att sk waterboarding ( http://en.wikipedia.org/wiki/Waterboarding ) inte är tortyr. Den, och annan tortyr, används helt lagligt av amerikanska myndigheter i ”kriget mot terrorismen”.

Ernst
Gäst
Nybörjare
Ernst

hade fel. den HAR använts lagligt.

Nordbo
Gäst
Nybörjare
Nordbo

Håller med övriga talare om Magnus Samuelsson. Det var så nära att han kunde bli en av verkligt få fläckfria personer i kändisvärlden. Till skillnad från många andra har han ju inte vunnit kändisskap genom att sälja ut sig på något sätt och det fanns ingen anledning till att ställa upp på en sån här skitfilm. Nu har han sällat sig till resten av förrädarskaran. Magnus Samuelsson – stark fysik, svag karaktär.

b
Gäst
Nybörjare
b

Har för mig att han spelar i fler filmer i samma serie. Skulle han bojkottat just denna?

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Ladda ner och se Jew Süss (1940) directed by Veit Harlan, en mycket bra film !

Robin P
Gäst
Nybörjare
Robin P

Kan tipsa om ”Münchhausen”, en rolig komedi, inspelad 1943 (tro det eller ej).

Roligt är att de fick tag i 30 negrer som statister. Tydligen hade Berlin en mindre svart befolkning som fick bo där, eftersom de inte upplevdes som ett hot.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Baron_von_M%C3%BCnchhausen

http://thepiratebay.se/torrent/4214787/

R.O
Gäst
Nybörjare
R.O

Ja de här verkar ju vara den värsta sortens ”hollywood trams” och jag kände bara ett starkt hat och förakt när jag läste igenom artikeln… Men dock kunde jag inte låta bli att små garva lite i slutet.. ”fem davidsstjärnor av fem möjliga”. För övrigt var det en bra och välskriven artikel som alltid.

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Läskigt hur mycket pengar och resurser de har för att sprida sitt gift. Internet kan ju upplysa de många, men personer med svag drift för att söka sanningen kommer att hamna i klorna på sionismen. Enda man kan göra är att informera vänner och familj så gott man kan…

Död Åt Mångkulturen
Gäst
Nybörjare
Död Åt Mångkulturen

Det är av liknande skäl jag håller mig till Triumph Des Willies! Det går inte längre att se på Tv och Filmer som görs idag..
Judesvinen har verkligen gjort allt steg för steg för att hjärntvätta alla. Tycker vi själva skulle haft en egen Tv kanal, eget filmbolag osv!

Mauritzon
Gäst
Nybörjare
Mauritzon

Fan va man mår illa av judarnas verk..

Sjuk anti-fosterländsk propaganda, och svensson tror på allt de ser i filmerna.

Fredrik Lehto
Gäst
Nybörjare
Fredrik Lehto

Såg trailern, men klarade inte att se hela trailern, då det var alldeles för låg nivå på det hela.

Jag misstänker att den här kommer spelas i svenska skolor.

Anton Helgesson
Gäst
Nybörjare
Anton Helgesson

Skulle inte alls förvåna mig, så jävla vidrigt.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

All svensk media (tidningar, böcker, TV, filmer)har nått såna nivåer av propaganda och PK-indoktrinering att man inte vet om man skall skratta eller gråta.

Vill du jobba som ”journalist”, författare, manusförfattare skall du (om du vill bli publicerad)se till att du håller dig på behörigt avstånd från hur verkligheten ser ut, och istället proppa dina alster fulla av mer eller mindre sublima PK-budskap.

Manusskrivandet borde läggas över på försvaret olika avdelningar för psykologisk krigföring, vilket säkert skulle resultera i alla fall mer realistiska böcker/filmer; så att dessa slapp vara fullare med logiska luckor än en schweizerost.

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Judarna gör allt med sin propaganda för att svärta ner nationella.Dom känner att fler och fler reagerar på nuvarande system och då känner dom sin position hotad och tar till allt grövre lögner i sin propaganda.

Hannibal
Gäst
Nybörjare
Hannibal

Fattar inte varför Magnus Samuelsson gör detta. De som ser honom som en förebild och beundrar honom är just vi nationella och den typ av människor som attraheras av ett nationellt budskap. Varför göra detta jävla skitet? Jag lovar dig Magnus, de vars ärenden du går, kulturmarxisterna, hatar allt vad både fysisk och intellektuell begåvning heter… I deras värld ska alla informas i en mall och alla vara ”lika”.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Ett ordentligt bojkottande av undermålig Film, Musik, underhållningsprodukter överlag, Mat och fritidsaktiviteter, hör till de Nationellas vardagsplikter!

Är vi många gör det skillnad!

Dennis
Gäst
Nybörjare
Dennis

Skulle vara intressant att veta var den symbolen härstammar ifrån då.

Andreas Holmlund
Gäst
Nybörjare
Andreas Holmlund

Såg filmen för några dagar sen… Fick dela upp den i 2 omgångar då jag tyckte att den var vidrigt dålig.

NN
Gäst
Nybörjare
NN

”En symbol som förknippas med Svenska motståndsrörelsen. Poliserna påstår att lejonet med armborstet är en av judarnas äldsta symboler, underförstått att det är judarna som har fört in symbolen i Europa. Även här tycks inspirationen ha hämtats från Stieg Larsson. Det var nämligen Larsson som lanserade denna teori under sin tid på stiftelsen Expo. Teorin är för övrigt falsk, något som Nordfront kommer att återkomma till.”

Väntar på att ni skall återkomma med info i ämnet!

Stefan Hellqvist
Gäst
Nybörjare
Stefan Hellqvist

Det många inte fattar är att tobaksindustrin/vapenindusrin & judarna regerar Hollywood. Ska det vara så djävla svårt att fatta.

wpDiscuz