EU vill radera ut nationsgränserna – diskuterar gemensamt EU-lag under OS

GLOBALISM. I ett försök att sprida globalistpropaganda uppges EU-parlamentet ha diskuterat skapandet av ett EU-lag för kommande olympiska spel.

Tre olika stafettlag 2010 – ett och samma, uppblandat, 2036?

EU-eliten vill starta ett nytt propagandaprojekt med målet att skapa en positivare inställning till EU bland medlemsländernas befolkning. Likt romarna i antiken tycks EU-byråkraterna följa den gamla strategin om att tillhandahålla folket bröd och skådespel för att få dem att glömma hur lite de har att säga till om.

Detta enligt den brittiske EU-parlamentarikern Bill Etheridge som säger att diskussionen om ett olympiadlag under EU:s fana debatterats flitigt i såväl Bryssel som Strasbourg. Enligt Etheridge vill EU-eliten se laget tävla under EU-fana under de olympiska spelen år 2036. Att man valt de olympiska spelen år 2036 är inte heller en slump, då det är exakt 100 år efter att olympiaden i Berlin invigdes av Adolf Hitler.

Etheridge kallar propagandaprojektet för EU:s sista desperata försök till att förstöra folks nationella identitet. Han menar även att den terminologi som använts under debatten är ett tecken på att det man verkligen vill är att ha en ännu mer djupgående union.

– De använder termer såsom solidaritet, detta brukar vara ett tecken på att man vill ha en starkare union, säger Etheridge och fortsätter:

– Det talar för deras planer om att skapa ett Förenta Staterna av Europa… detta är ett helt galet försök till att förstöra nationalkänslan.

Förslaget om ett EU-landslag är en del i en pågående process inom EU där man föreslår allt djupare samarbete mellan länderna med målet att säkra en framtida federation. Bland andra projekt som fört länderna in i ett djupare samarbete är en gemensam EU-armé som unionens president Jean Claude-Juncker och Frankrikes president Emmanuel Macron varit de främsta förespråkarna för.

Källor:
United States of EUROPE: Shock claim EU plans own OLYMPIC TEAM to ’destroy national ID’
Brussels plough cash into plans for EU Army – but Germany warns it’s NOT ENOUGH

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
FredrikaSigfridSenasteKlausAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

– Det talar för deras planer om att skapa ett Förenta Staterna av Europa…

Helt fel! Vad de vill är att skapa ett nytt Sovjetunionen med gulager och dödsstraff för antisemitism.

Fredrika
Medlem

Exakt. (((Sovjet))) var för oss i väst väldigt identitetslöst. Det var svårt för sportfans att fatta vilket land de tävlande kom ifrån, de var bara från Sovjet. (((EU))) är det det nya (((Sovjet))).

Anders Jonsson
Medlem

(((EU))) och (((NATO))) kommer att förlora slaget om de vita folkens hjärtan och själar.

Hell seger!

Klaus
Medlem

Massinvasion av kultur- och rasfrämlingar och Kalergi-plan: Europa utan européer. Kanske har Storbritannien det bättre efter Brexit, men är ju redan mycket alienerat.
NWO-Politiker får Kalergi-priset som tack för politik mot européer och förstörelse av vita samhällen, sådan är EU, Afrikalergi.

Senaste
Medlem

EU är ett projekt grundad på synen om judisk överhöghet med en judisk andlig adel som skulle ersätta den gamla europeiska adeln. EU-fanan symboliserar inte ens européer, utan Israels tolv stammar. Europa är synonymt med judar, det här är inte vår kontinent enligt dem. I ett nummer av den österrikiska frimurartidningen The Beacon (det handlar alltid om att vi ska ledsagas, upplysas) från mars 1925 berättar man att Kalergis projekt är ett frimurarverk: ”Freemasonry, especially Austrian Freemasonry, may be eminently satisfied to have Coudenhove-Kalergi among it’s members. Austrian freemasonry can rightly report that Brother Coudenhove-Kalergi fights for his Pan European… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Japp. Men frimurarna styrs av judar och har gjorts länge eftersom vi vet att frimurarna var mycket aktiva för den judiska revolutionen i Frankrike 1789.

Sigfrid
Medlem

EU är globalisternas projekt det kommer att falla samman ju förr dess bättre.Europas bäste ledare var den gode Adolf han tänkte på sitt folk i första hand.En union kommer inte att vara så länge titta bara på Sovjetunionen.

Fredrika
Medlem

Ja, och hade inte judarna i USA hållit Sovjet under armarna under hela dess existens skulle det ha fallit 20-30 år tidigare. Det var judar i Amerika som pumpade in pengar i den judiska revolutionen i Ryssland 1917. Hur länge EU ska finnas bestäms av hur gärna judarna vill ha det kvar. De kan helt enkelt låta EU falla och använda sitt FN för att styra Europa. Lite krig kanske kan behövas först men antagligen inte så mycket. Det skulle förresten bara vara bra för bankerna.