EU-parlamentet förbjuder nationsflaggor

GLOBALISERING. EU har tagit ännu ett steg i riktning mot att genomföra ”Europas förenta stater”. Nationella symboler är numera förbjudna i parlamentet, efter ett beslut av EU-parlamentets president.

EU har tagit ännu ett steg närmare globaliseringen, där ett delmål är att bli ”Europas förenta stater” och utplåna de olika medlemsländernas nationella identitet. Efter ett beslut av EU-parlamentets president är nu alla nationella symboler förbjudna i parlamentet.

På måndagen togs samtliga nationsflaggor bort från bänkarna i EU-parlamentet. De olika ledamöterna har tidigare fått ha en flagga från den nation de representerar framför sina platser i kammaren, men på måndagen var det slut med det.

Partiledaren för brittiska Brexitpartiet, Nigel Farage, skrev i ett irriterat inlägg på Twitter ”Tack Gud för att vi lämnar”.

Peter Kofod från Dansk Folkeparti skrev ett inlägg på Facebook där även han argt kommenterade EU-elitens oförblommerade förakt mot nationalstaten:

Hur i hela friden agerar EU-eliten? Var kommer ert hat ifrån? Vilka tror de egentligen att de är när de tillåter sig själva att bete sig så?! Europeiska unionen är på väg att utvecklas till en federation – och då är nationalstater och självbestämmande i vägen för byråkraters och EU-älskares dröm! Det är groteskt!”, skrev han.

Källa:
Nationella flaggor förbjuds av EU-parlamentet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RokvikenWäringVeraBo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

En kraftig symbolhandling från globalisternas sida. Vad kommer att förbjudas härnäst? Förhoppningsvis påskyndar det här förbudet krackeleringen och det slutliga sönderfallet av EU-diktaturen. En elitstyrd förstörelseorganisation som verkar för krossande av nationalstater och etnisk homogenitet behöver så fort som möjligt elimineras. Ökad samverkan behövs mellan europeiska nationalistiska krafter för att få bort det monster som EU är.

Vera
Medlem

Jaha då är det slut med färgglädjen – omgärdat av amerikanska flaggstjärnor i en global tristess – men vi får väl vara tacksam så länge inte stjärnorna blir sexkantiga? Ett enat NORDEN fritt från EU – tack!!

Rokviken
Medlem

Ett enat norden från dessa sexuddskantigafigurer blir en befrielse.

Wäring
Medlem

Det blir lätt punschpatriotism med de här rasförnekande politikerna utan repatrieringsprogram som ser en flaggas vara eller icke vara som det större problemet. Med de respektive flaggorna i behåll, och ett utträde ur EU, men med en rasmixad befolkning är landet ändå ingenting värt. Sedan är förstås EU inte det enda som står ivägen för suveränitet, vi har bl a den större kolossen FN som få vågar kritisera eller åtminstone vill lämna.