EU-moderat stöder legala vapenägare och kritiserar HMF-terrorn

INRIKES. Den moderata politikern Henrik Sundström sticker ut från mängden. Han både kritiserar den nuvarande regimens ”gungrabbing” samt kritiserar gummiparagrafen hets mot folkgrupp.

Moderaten Henrik Sundström, som tidigare varit kommunalråd i Uddevalla och nu står med på Moderaternas lista till EU-valet, gör något så ovanligt som kritiserar den svenskfientliga hets mot folkgrupplagstiftningen, som han korrekt benämner som en gummiparagraf.

Han är även kritisk till de många lagförslag som lagts som syftar till att på olika sätt stoppa vanliga svenskar från att äga och träna med legala vapen.

När Henrik Sundström kommer att inse att Moderaterna som parti varit drivande dels i att inskränka yttrandefriheten för svenskar och dels i att skapa det oroliga samhälle som den allt stramare vapenlagstiftningen är en missriktad reaktion på är oklart.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments