”EU-migranter” i Finland kidnappade och torterade vit man i två år

FINLAND. En finsk man kidnappades och hölls tillfångatagen i två år av en zigenarfamilj, så kallade Eu-migranter, i Kemi. Han misshandlades vid upprepade tillfällen och begränsades ytterligare på grund av att han var vit.

I den ovanliga rättegången står sex stycken romer åtalade vid Lapplands tingsrätt för att ha kidnappat en finsk man och hållit honom som en slav under två års tid och tvingat honom att begå brott för dem. Detta rapporterar Kansallinen Vastarinta.

I förundersökningsprotokollet framgår att mannen vid upprepade tillfällen misshandlats och att han även varit bunden. Han ska även ha begränsats i sina toalettbesök på grund av att han var ”vit” och inte zigenare, uppger åklagaren.

Den 49-årige mannen transporterades i bagageutrymmet i zigenarnas bil och tvingades begå brott i byarna. Till slut lyckades mannen fly och uppsöka en polisstation varpå familjen kunde gripas.

Källor:
Mustalaisperhettä syytetään rasistisesta vapaudenriistosta Kemissä – uhreina ”valkolaiset”
Miestä Kemissä syyttäjän mukaan vankina pitänyt joukkio oli perhe – poliisin mukaan uhreiksi valikoitui päihderiippuvaisia ja syrjäytyneitä miehiä

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om