EU-liberalernas ordförande är besviken på att EU inte kan anfalla Syrien

KRIGSHETS. Hatet mot den än så länge relativt oberoende staten Syrien ökar bland västvärldens politiker i takt med den intensifierade mediepropagandan mot landet. EU-liberalernas ordförande hoppas nu på en ökad militarisering av EU med egen militär, som han bland annat vill ska användas mot Syrien.

Guy Verhofstadt. Foto: Superbenjamin (CC BY-SA 3.0)

Mot bakgrund av USA:s, Storbritanniens och Frankrikes missilattack på Syrien i helgen, som baserades på overifierade uppgifter om en kemvapenattack i området, har EU-toppen Guy Verhofstadt nu gått ut och krigshetsat. Verhofstadt, som är ordförande för EU-parlamentets grupp Alliansen liberaler och demokrater för Europa, twittrade under tisdagen om att han tycker att det är synd att det inte finns någon EU-armé eftersom det innebär att globalistunionen inte kan utföra gemensamma attacker på Syrien.

Syrien har de senaste sju åren, på senare tid väldigt framgångsrikt, kämpat mot en mängd olika islamistgrupperingar stödda av bland andra Israel, olika regeringar i västvärlden samt olika gulfstater. Många bedömare anser att det enda som i dagsläget kan stoppa president Bashar al-Assad från att fortsätta leda landet är en omfattande militär insats från till exempel västländer.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FredrikaKarl AKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

En EU-idiot, den belgiska politikern Verhofstadt. Han vill drar alla européer in i Rothschilds krig. Europa har främlingsinvasion, bland dem är IS. Han må gärna delta i den amerikanska eller franska armén som frivillig.

Karl-Путин A
Medlem

Han platsar nog bättre som clown på McDonalds. Födelsedagsfirande småttingar skulle skratta på sig vid blotta åsynen.

Fredrika
Medlem

Den liberala diktatorn Verhofstadt visar kanintänderna igen. Nu har han sagt att det inte finns någon plats för någon annan politik i Europa än liberalism. Den all-tillåtande liberalismen accepterar ingen ordning och reda, inget ansvar, ingen hederlighet. Bara bedrägerier och lurspel.