EU-kommissionens nya ordförande flitig Bilderbergmedlem

EU. Den tidigare tyska försvarsministern Ursula von der Leyen har valts till ny ordförande för EU-kommissionen.

Ursula von der Leyen, som sedan 2013 har varit Tysklands försvarsminister i Angela Merkels regering, kan nu sägas ha valts till ny ordförande för EU-kommissionen av den privata Bilderberggruppen. Vid den formella men hemliga omröstningen i EU-parlamentet i tisdags blev stödet tillräckligt starkt för att hon skulle kunna väljas.

Det krävdes 374 röster för att hon skulle bli vald. Hon fick 383 av ledamöternas röster. 350 röstade emot, blankt eller lade ned sina röster.

Att von der Leyen även valdes i den formella omröstningen berodde på att parlamentets socialdemokratiska grupp gav henne sitt stöd, inklusive de fem svenska socialdemokratiska EU-parlamentarikerna Erik Bergkvist, Johan Danielsson, Heléne Fritzon, Jytte Guteland och Evin Incir.

Sveriges statsminister Stefan Löfvén kommenterade valet på Twitter med att skriva:

Det var på tiden vi fick en kvinna på den här viktiga posten.

Ursula von der Leyen har i egenskap av försvarsminister varit flitig deltagare på Bilderbergmötena, och hon var med även på årets möte. Det har varit ett tydligt mönster att ledare för tunga nationella och internationella poster inte har tilldelats sina höga positioner innan de har medverkat på möten på den privata Bilderberggruppen eller dess relaterade organisationer Trilaterala kommissionen, Council of Foreign Relations och World Economic Forum (tidigare European Management Forum).

Tunga aktörer från Sverige som varit på Bilderbergmöten innan ”folket” har valt dem till ledare inkluderar Olof Palme, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven.

På väg till årets Bilderbergmöte konfronterades moderatledaren Ulf Kristensson av den amerikanske journalisten Luke Radkowski.

— Jag tycker att det är uppenbart att du blivit tillsagd att inte säga något. Och det innebär att du arbetar för och tjänar Bilderberggruppen och inte den allmänhet som du förmodas representera, sade Radkowski till Kristersson.

— Välkommen till verkligheten, svarade Kristersson.

År 2016 sade Ursula Von der Leyen att det är dags för Europa att gå vidare mot en europeisk försvarsunion, ett ”försvars-Schengen”.

— Det är vad amerikanerna råder oss att göra, sade hon då och skickade ett dokument om ambitionen till Europeiska unionens utrikestjänst.

Källor:
Ursula von der Leyen får EU:s tyngsta post
Bilderberg Meeting 2019

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausBo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

Det är vad (((amerikanerna))) ”råder oss att göra”.
Alltså att skapa en gemensam europeisk ”försvarsunion”, som ska vara öppen som ett såll för invasion i form av utomeuropeisk migration. Starka nationella verkliga försvarsmakter, som skulle kunna stoppa inflödet, är förstås inte önskvärda av den makt som styr bakom kulisserna. Måtte deras onda och sjuka planer gentemot Europas ursprungsbefolkningar gå om intet. Samverkan mellan Europas nationella krafter behöver utvecklas. Betydelsen av Nordiska motståndsrörelsens återkommande besök nere på kontinenten ska inte underskattas.

Klaus
Medlem

(((Amerikaner))) är Illuminati-judar som Kissinger och George Soros.

Klaus
Medlem

Världsherravälde-judar (Illuminati) vill hindra europeiska länder att vägra deltagande i judarnas krig som den rödgröna regeringen i den ockuperade Tyskland gjorde när USA, Rothschild’s UK och bl.a. Polen attackerade Irak genom att utnyttja segermakternas bestämmelse efter andra världskriget att ”tyska soldater aldrig igen kommer invadera ett annat land”.
Men DDR’s Volksarmee invaderade ihop med Warszawa-pakt länder Tjekoslovakien 1968.